Χαβιέρ Μιλέι: Ποια είναι η Φάτιμα Φλόρες, η σύντροφος του νέου προέδρου της Αργεντινής

Χαβιέρ Μιλέι: Ποια είναι η Φάτιμα Φλόρες, η σύντροφος του νέου προέδρου της Αργεντινής

Είναι γνωστή ηθοποιός και κωμικός που γεμίζει εδώ και χρόνια τα θέατρα της Αργεντινής, κυρίως με τις παραστάσεις της όπου μιμείται πολλές διασημότητες

Milei_Gomena
Είναι η πιο γνωστή και ίσως μία από τις καλύτερες μιμήτριες της Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ στην Αργεντινή. Και τος τελευταίους μήνες είναι η σύντροφος ενός από τους μεγαλύτερους πολιτικούς της αντιπάλους: του Χαβιέρ Μιλέι, του επόμενου προέδρου της χώρας.

Πέρα όμως από το διάσημο ειδύλλιό της, η Φατίμα Φλόρες είναι γνωστή ηθοποιός και κωμικός που γεμίζει εδώ και χρόνια τα θέατρα της Αργεντινής, κυρίως με τις παραστάσεις της όπου μιμείται πολλές διασημότητες. Έχει επίσης συμμετάσχει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Periodismo para todos, με παρουσιαστή τον Jorge Lanata, και το Bailando por un sueño με τον Marcelo Tinelli.
«Ποτέ δεν πίστευα ότι μια πολιτική εκπομπή θα μου έφερνε τόση δημοτικότητα, ένα βραβείο Martín Fierro (το υψηλότερο βραβείο στην τοπική τηλεόραση). Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού και κατάφερα να το εκπληρώσω χάρη στον χαρακτήρα της Κριστίνα», είχε δηλώσει στο CNN το 2014.
Κλείσιμο

Ακόμη και όταν καλείται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις είναι σύνηθες να της ζητείται να κάνει έναν γύρο μιμήσεων, τη μία μετά την άλλη, και είναι ικανή, χωρίς μάσκες ή μεταμφιέσεις, να ενσαρκώσει περισσότερους από είκοσι χαρακτήρες, από ηθοποιούς και παρουσιαστές της αργεντίνικης τηλεόρασης.

«Υπάρχει πολλή έρευνα, συγκέντρωση, παρακολούθηση εκατομμυρίων βίντεο για να συλλάβουμε πραγματικά την ψυχή του χαρακτήρα, την ψυχολογία. Το χρώμα της φωνής είναι επίσης πολύ σημαντικό, οι χειρονομίες, οι κινήσεις συνθέτουν ολόκληρο τον χαρακτήρα», είχε πει σε συνέντευξή του στο CNN το 2016.

Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι Fátima, αλλά το πραγματικό της όνομα είναι María Eugenia, είναι 42 ετών και μεγάλωσε στο Olivos, μια γειτονιά στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Αργεντινής, όπου βρίσκεται η προεδρική κατοικία. Έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι υιοθέτησε το ψευδώνυμό της μετά από πρόταση του πρώην συζύγου της, Norberto Marcos, τον οποίο γνώρισε στο Περού όταν πήγε να εργαστεί το 2001 και ο οποίος μέχρι τις αρχές του έτους ήταν και ο επί χρόνια παραγωγός της. Μετά από 22 χρόνια, ο χωρισμός της κατέλαβε στις αρχές του έτους χώρο στα τοπικά ψυχαγωγικά προγράμματα και τα portals, όπως και το νέο της ειδύλλιο με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

Μια απροσδόκητη και ασυνήθιστη σχέση
Μια εβδομάδα μετά τις προκριματικές εκλογές της 13ης Αυγούστου, έγινε γνωστό ότι ο υποψήφιος με τις περισσότερες ψήφους, ο δεξιός λαϊκιστής Χαβιέρ Μιλέι, ήταν σε σχέση με την Φλόρες.

Τώρα που ο Μίλεϊ εξελέγη πρόεδρος της Αργεντινής, η Φλόρεζ θα γίνει πρώτη κυρία και θα μπορούσε να ζήσει στην προεδρική κατοικία Olivos, στο ίδιο σπίτι όπου έζησε προηγουμένως η πραγματική Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ για 12 χρόνια: πρώτα ως πρώτη κυρία, μεταξύ 2003 και 2007, και στη συνέχεια ως πρόεδρος μέχρι το 2015.


Ειδήσεις σήμερα

Αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο της oμάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Οι κρίσιμες στιγμές της απόφασης

Βίντεο: 27χρονη ράπερ σκότωσε τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου - Υποστηρίζει ότι ήταν αυτοάμυνα

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής που φέρνει θεραπεία σοκ και... αλυσοπρίονο στην οικονομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης