Οι Έλληνες που μένουν μόνιμα στη χώρα της Αφρικής δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό υπάρχει έκδηλη ανησυχία για την κατάσταση στο Μαρόκο.
Οι δύο επιθετικοί του Ολυμπακού ο Αγιουμπ Ελ Καμπί και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατάγονται από το Μαρόκο και αγωνιούν για την κατάσταση στη χώρα μετά τον σεισμό. Μάλιστα "ανέβασαν" και προσευχές για το Μαρόκο στο Instagram.
Tην ίδια ώρα αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Μαρόκου και Λιβερίας για τα προκριματικά του Copa Africa.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.