Οπαδός του Μέσι απολύθηκε γιατί ζήτησε αυτόγραφο από τον Αργεντινό εν ώρα εργασίας!

Οπαδός του Μέσι απολύθηκε γιατί ζήτησε αυτόγραφο από τον Αργεντινό εν ώρα εργασίας!

Ο Κριστιάν Σαλαμάνκα, πλήρωσε ακριβά την επιθυμία του να πλησιάσει τον Λιονέλ Μέσι ενώ δούλευε ως καθαριστής στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Lionel_Messi
Στις 3 Αυγούστου η Ίντερ Μαϊάμι υποδέχθηκε στο τοπικό ντέρμπι της Φλόριντα τo Ορλάντο Σίτι επικρατώντας με 3-1 χάρις σε δύο γκολ του Μέσι, ο οποίος όμως άθελα του αποτέλεσε την αιτία της απόλυσης ενός υπάλλήλου του συλλόγου!

Ο Κολομβιανός Κριστιάν Σαλαμάνκα βρέθηκε στο DRV PNK Stadium για να πιάσει δουλειά καθώς μόλις είχε προσληφθεί ως καθαριστής από την εταιρία που έχει αναλάβει τον καθαρισμό του γηπέδου.

Salamanca


Κλείσιμο
Μόνο που η πρώτη του μέρα στη δουλειά αποδείχθηκε και η τελευταία αν και ο ίδιος δηλώνει ότι δεν μετανιώνει ούτε λεπτό για τον λόγο για τον οποίο απολύθηκε!

Για καλή του τύχη ο υπέυθυνος τον έστειλε να καθαρίσει τον χώρο αφίξεων των αποστολών κι εκεί έγιναν όλα.

«Έπρεπε να καθαρίσω τις τουαλέτες στον τομέα όπου σταθμεύουν τα λεωφορεία. Ευτυχώς ήμουν έξω όταν έφτασε το λεωφορείο και κατέβηκαν όλοι οι παίκτες. Ο τελευταίος ήταν ο Μέσι. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να φωνάξω 'Γεια σου, παγκόσμιο πρωταθλητή' και γύρισε να κοιτάξει. Σήκωσα τη φανέλα με τη στολή μου και από κάτω είχα τη φανέλα της Αργεντινής και μου έδωσε το αυτόγραφό του», είπε στην αργεντίνικη La Nacion ο Σαλαμάνκα και συνέχισε την εξιστόρηση της ιστορίας του:

LaNacion


«Μετά ήρθε η ασφάλεια, με έβγαλαν έξω και με πέταξαν από τη δουλειά μου, αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο. Απλά μετά έψαχνα να βρω ένα κινητό για να επικοινωνήσω με τη γυναίκα μου που επίσης δούλευε μέσα στο γήπεδο για να πάρει τα πράγματα μου».

Κι η ιστορία του Σαλαμάνκα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλει την Ίντερ Μαϊάμι να ενημερώνει τους υπαλλήλους της αλλά και τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται πως κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να ενοχλεί τον Μέσι για φωτογραφίες ή αυτόγραφα...

Κι αν ο Σαλαμάνκα ήταν ο πρώτος που πλήρωσε το τίμημα θεωρείται σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι καθώς στις 20 ημέρες που βρίσκεται ο Μέσι στη Φλόριντα επικρατεί πραγματικός πανζουρλισμός...

Οι αγώνες της Ίντερ είναι sold out, τα εισιτήρια έχουν φτάσει σε απίθανα ύψη, ο ίδιος σκοράρει και μοιράζει ασίστ ενώ σε τρεις εβδομάδες η Ίντερ πούλησε έξι φορές περισσότερες φανέλες απ' όσες πούλησε πέρσι ολόκληρη τη χρονιά!!!

Ειδήσεις σήμερα:

Έμμεση παραδοχή Κιέβου για τα «χτυπήματα» σε ρωσικά πλοία - «Γίνονται στα χωρικά μας ύδατα, είναι νόμιμα»

Κίνημα της πετσέτας: Σαφάρι για τις παράνομες ξαπλώστρες - Πού επιτρέπονται και πού όχι


Μπαχάμες: Οργάνωνε τη δολοφονία του συζύγου της για να ζήσει με τον εραστή της - «Ήταν η τέλεια νοικοκυρά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης