Λιονέλ Μέσι: Τα εισιτήρια για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του κοστίζουν πλέον 9 χιλιάδες δολάρια!

Λιονέλ Μέσι: Τα εισιτήρια για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του κοστίζουν πλέον 9 χιλιάδες δολάρια!

Από την άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ στο MLS, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί για πολλούς από τους αγώνες του Μαϊάμι

messi
Το Μαϊάμι ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την FC Ντάλας την Κυριακή(06/08) μετά από τρεις εντός έδρας αγώνες και τα επίσημα εισιτήρια... μεταπώλησης πωλούνται τώρα έως και 9.000$ το καθένα.

Τα μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα του Leagues Cup, κυκλοφόρησαν επίσημα την Πέμπτη και μιλάμε για την πρώτη φορά που τα νέα αστέρια της Ίντερ Μαϊάμι προεξάρχοντος του Λίο Μέσι θα παίξουν εκτός έδρας. Ως εκ τούτου λίγες στιγμές μετά την έναρξη της κυκλοφορίας τους, δημοσιεύτηκε μια ενημέρωση που επιβεβαίωνε ότι εξαντλήθηκαν.

Να αναφέρουμε ότι η FC Dallas παίζει τους εντός έδρας αγώνες της στο Toyota Stadium, χωρητικότητας 20.500 ατόμων.

Από την άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ στο MLS, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί για πολλούς από τους αγώνες του Μαϊάμι. Για παράδειγμα η τιμή των εισιτηρίων για να δει κάποιος το ντεμπούτο του κόντρα στην Κρουζ Αζούλ αυξήθηκε μαζικά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Οι τιμές των εισιτηρίων μεταπώλησης για εκείνον τον αγώνα στις 21 Ιουλίου κυμαίνονταν από $200 έως $5.000.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης