Champions League: Ο Άρης διέλυσε ξανά την ΜΠΑΤΕ και βρέθηκε στον 3ο προκριματικό - Δείτε τα γκολ

Champions League: Ο Άρης διέλυσε ξανά την ΜΠΑΤΕ και βρέθηκε στον 3ο προκριματικό - Δείτε τα γκολ

Μετά το... πάρτι στην Κύπρο, ο Άρης Λεμεσού διέλυσε με 5-3 τους Λευκορώσους και στην Ουγγαρία - Θρίλερ και πρόκριση η Ολίμπια - Στον 3ο προκριματικό του Conference League η Φενέρ

Collage_Maker-02-Aug-2023-02-39-AM-1568
Αεράτος ο Άρης Λεμεσού, διέλυσε με 5-3 την ΜΠΑΤΕ στην Ουγγαρία και προκρίθηκε στον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Κύπρου εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκό όμιλο. Μετά την εξάρα εντός έδρας (6-2), ο Άρης ήταν εντυπωσιακός και εκτός έδρας, είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ κι έφτασε χαλαρά στην πρόκριση.

Ο Άρης θα μάθει το βράδυ της Τετάρτης τον αντίπαλό του, μέσα από τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Ράκοβ και Καραμπάκ στο Αζερμπαϊτζάν (3-2 οι Πολωνοί στο πρώτο ματς). Στο 8ο λεπτό ο Μπαμπίκα άνοικε το σκορ για τους Κύπριους. Στο 24' η ΜΠΑΤΕ κέρδισε πέναλτι και ο Γκρόμικο έφερε το ματς στα ίσα.

Αμεση αντίδραση του Άρη, αφού λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Γκομίς με προβολή πέτυχε το 2-1. Στο 35' ο Καζού σημείωσε το 3-1 για τους Κύπριους. Στο 48' η ΜΠΑΤΕ μείωσε σε 3-2 με τον Μαρτίνοβ, ωστόσο στο 56' ο Μπένγκστον σημείωσε το 4ο γκολ του Άρη. Το 5-2 πέτυχε στο 75' ο Στεπίνσκι από ασίστ του Μοντνόρ. Ο Λάπτεβ στις καθυστερήσεις με πέναλτι διαμόρφωσε το 5-3.

BATE BORISOV - ARIS ( 3 - 5 ) Β' Προκριματικός Γύρος 01.08.23
Κλείσιμο


Πρόκριση... θρίλερ για την Ολίμπια

Μεγάλη πρόκριση για την Ολίμπια, επικράτησε 2-1 της Λουντογκόρετς σε ματς θρίλερ (1-1 το πρώτο παιχνίδι) και βρέθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο. Ο Ντεσπόντοβ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Ελσνικ πέτυχε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερα, μιας και ο Σον αποβλήθηκε στο 82΄. Οι Σλοβένοι πίεσαν και ο Ελσνικ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-1. Η Λουντογκόρετς είχε την ευκαιρία της στο 90+12' να ισοφαρίσει, αλλά ο Ντεσπόντοβ αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Olimpija Ljubljana 2-1 Ludogorets | UCL 2023-2024


Στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία υπερκέρασε το εμπόδιο της Ζρίνσκι. Μετά το 1-0 στη Βοσνία, η Σλόβαν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Μπρατισλάβα και βρέθηκε στην επόμενη φάση. Ο Κάβριτς άνοιξε το σκορ στο 5', ενώ ο Ζουμπέρου στο 66' σημείωσε το 2-0. Ο Μπάρισιτς στο 75' και ο Ιβανσιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το 2-2.

ZOSTRIH | ŠK Slovan Bratislava – HŠK Zrinjski Mostar 2:2


Πάρτι πρόκρισης για τη Φενέρ, επτάρα για τη Βαλμιέρα

Την παρουσία της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League εξασφάλισε με εμφατικό τρόπο η Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι είχαν διαλύσει 5-0 τη Ζίμπρου της Μολδαβίας στο πρώτο ματς και στο δεύτερο επίσης δεν έδειξαν έλεος, σκορπίζοντας τον αντίπαλό τους με τεσσάρα (4-0). Δύο τέρματα πέτυχε ο Μπατσουαγί, από ένα οι Τάντιτς και Γιούκσεκ.

MAÇ ÖZETİ: Zimbru 0-4 Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi


Πάρτι έκανε και η λετονική Βαλμιέρα που νίκησε 7-0 την Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο (10-0 συνολικό σκορ).

Τα χθεσινα (01/08) αποτελέσματα στο Conference League:

Βαλμιέρα - Τρε Πένε 7-0
Μπαλζάν - Νέμαν 0-0
Ζίμπρου - Φενερμπαχτσέ 0-4
Εσπεράνγκε - TNS 3-2
Παρτιζάνι - Εσκάλδες 4-1
Μπουντούκνοστ - Στρούγκα 3-4


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Υόρκη: Εικόνες χάους με μετανάστες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια - Δείτε βίντεο

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Τέσσερις νέοι από τους 1.340 που πέρασαν από την «Ελπίδα» μιλούν για την αείμνηστη ευεργέτιδα

NASA: «Βομβαρδίζει» με σήματα το χαμένο Voyager - Στις 15 Οκτωβρίου το διαστημόπλιο θα «ψάξει» να βρει τη Γη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης