Σοκαρισμένος ο Ντοναρούμα μετά τη ληστεία στο Παρίσι: «Φοβήθηκα πολύ ότι θα πληγώσουν την Αλέσια»

Σοκαρισμένος ο Ντοναρούμα μετά τη ληστεία στο Παρίσι: «Φοβήθηκα πολύ ότι θα πληγώσουν την Αλέσια»

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν έπεσε θύμα ληστείας στην πρωτεύουσα της Γαλλίας όπου διαμένει με τη σύντροφό του Αλέσια Ελεφάντε

dora
Την πρώτη του συνέντευξη μετά από τη ληστεία στο διαμέρισμά του στο Παρίσι  έδωσε ο Τζίτζι Ντοναρούμα.

Ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μαζί με την σύντροφό του Αλέσια Ελεφάντε στο διαμέρισμά τους με τους ληστές να μπουκάρουν γύρω μετά τις 3 το πρωί! Αφού τους έδεσαν και τους απείλησαν πήραν πράγρατα αξίας 500.000 ευρώ και έφυγαν σαν κύριοι.



Ο Τζίτζι και η Αλέσια μένουν προσωρινά σε ξενοδοχείο με τον Ιταλό να μιλάει στην ιταλική εφημερίδα "Libero" για όσα έζησε εκείνο το βράδυ.

«Με ακινητοποίησαν και ανάγκασαν την Αλέσια να παραδώσει ό,τι είχε αξία» είπε αρχικά και συνέχισε: «Το να βρίσκεις ανθρώπους στο σπίτι ξαφνικά στις τρεις το πρωί, νομίζω ότι είναι το χειρότερο συναίσθημα που μπορείς να έχεις. Δεν μπορώ να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, υπάρχουν έρευνες σε εξέλιξη. Έπρεπε να φύγουμε από το διαμέρισμα για να γίνουν οι έρευνες και μείναμε προσωρινά σε ξενοδοχείο. Ο φόβος ήταν μεγάλος, αλλά ακόμη περισσότερο ο φόβος ότι κάτι θα συμβεί στην Αλέσια».

Οι ληστές τον έδεσαν και δεν μπορούσε να βοηθήσει την συντροφό του: «Ήμουν ανυπεράσπιστος, δεμένος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Επίσης, δεν μιλάω πολύ καλά γαλλικά και ήταν δύσκολο να εξηγήσω σε αυτούς τους ανθρώπους πού ήταν τα πράγματα. Και η Αλέσια ήταν πολύ φοβισμένη δίπλα τους. Ήταν πραγματικά στιγμές τρόμου. Φοβήθηκα για εκείνη.Υπήρχε φόβος μην την πληγώσουν».

Ποια είναι η Αλέσια Ελεφάντε

Κλείσιμο
Ο Τζίτζι Ντοναρούμα είναι γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο από πολύ μικρή ηλικία καθώς από τα 17 του χρόνια κιόλας είχε καθιερωθεί ανάμεσα στα δοκάρια της Μίλαν, όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια. Πλέον αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ήταν εκ των ηρώων της Ιταλίας στην κατάκτηση του Euro 2020.

Η σύντροφός του, Αλέσια Ελεφάντε είναι Ιταλίδα καλλονή που έχει κρατήσει αποστάσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δεν παραμένει πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1999 στην Ιταλία και δεν έχει αποκαλύψει πολλά για την οικογένεια και την παιδική της ηλικία, ενώ είναι σε σχέση με τον Ντοναρούμα από τα αρχικά στάδια της καριέρας του- ως εκ τούτου τον βοήθησε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη σε τρία μέτωπα η πυρκαγιά στη Ρόδο - Μεγάλη αναζωπύρωση στο χωριό Ασκληπιείο

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Περιμετρική της Πάτρας – Ένας νεκρός, πέντε τραυματίες και εγκλωβισμένοι - Δείτε βίντεο

Jet2 και TUI ακυρώνουν τις πτήσεις τους προς τη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης