Γιαννακόπουλος: «Θέλω Χεζόνια και Ταβάρες αλλά δεν τους δίνει η Ρεάλ, είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Βέσελι»

Γιαννακόπουλος: «Θέλω Χεζόνια και Ταβάρες αλλά δεν τους δίνει η Ρεάλ, είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Βέσελι»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους των «πρασίνων» μέσα από live που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram

Giannakopoulos
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει δυναμικό μπάσιμο το φετινό καλοκαίρι και έχει ενισχύσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ της ομάδας.

Και φυσικά έπεται και συνέχεια καθώς απομένουν (τουλάχιστον) άλλες τρεις κινήσεις, η μία εκ των οποίων αναμένεται να είναι ο Τόκο Σενγκέλια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις μέσα από live που έκανε στο Instagram στο οποίο αναφέρθηκε στα ονόματα από το υψηλότερο ράφι της Euroleague που ήθελε να φέρει στον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τον Γιαν Βέσελι είπε ότι «είχαμε συμφωνήσει σε όλα, ήθελε σαν τρελός να έρθει, αλλά δεν τον άφησε η Μπαρτσελόνα» ενώ για τους Ταβάρες και Χεζόνια ανέφερε: «Θέλω και τον Ταβάρες και τον Χεζόνια. Η Ρεάλ είπε ότι δεν πουλάει παίκτες. Τους θέλω και τους δύο. Η Ρεάλ όμως δεν τους δίνει» και συνέχισε: «Και με τον Βέσελι και με τον Χεζόνια ήταν όλα συμφωνημένα και με τον Ντόρσεϊ. Δεν τον αφήνει όμως ο Ιτούδης, τι να κάνω;»

Επίσης όταν ρωτήθηκε για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη είπε ότι «είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, μακάρι να τον είχαμε» ενώ όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, εξήγησε: «Ίσως να μην βγουν διαρκείας γιατί θα γίνουν έργα στο ΟΑΚΑ και να βγουν μόνο για αυτούς που είχαν την τελευταία τριετία».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά - Εκκενώθηκαν τρία χωριά και ένα ξενοδοχείο

Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα

Καιρός - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχεται και τρίτος καύσωνας μετά από αυτόν που ξεκινά αύριο, Πέμπτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης