Μπαρτσελόνα: Στα 28-30 εκατομμύρια το μπάτζετ με τις περικοπές

Μπαρτσελόνα: Στα 28-30 εκατομμύρια το μπάτζετ με τις περικοπές

Ο Νίκολα Μίροτιτς εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, εξήγησε πως η καλύτερη συμφωνία για τον πολιτογραφημένο Ισπανό φόργουορντ θα ήταν η Μονακό ή η Αρμάνι Μιλάνο

mirotic_new_xr
Ο Νίκολα Μίροτιτς κλείνει πρόωρα τον κύκλο του στο Palau Blaugrana μολονότι έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να μαζέψει το μπάτζετ της (σ.σ. είχε λαμβάνειν 11 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ανά σεζόν) και η περίπτωσή του έχει έλθει στο προσκήνιο για αρκετές ομάδες της EuroLeague.

Σε κάθε περίπτωση, ο πολιτογραφημένος Ισπανός φόργουορντ αποτελεί πλέον το πιο «καυτό» όνομα του καλοκαιριού και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στην περίπτωσή του.

«Ο Μίροτιτς δεν έχει φύγει ακόμη από την ομάδα. Η περίπτωσή του είναι πολύ σοβαρή και δεν έχει λυθεί ακόμη. Είναι ένα συμβόλαιο που έγινε παλαιότερα, εμείς το έχουμε… κληρονομήσει, αλλά δεν είναι βιώσιμο. Ο Νίκολα έχει δώσει πολλά, προσπαθούμε να κάνουμε τον μάνατζέρ του να καταλάβει ότι αν πάει στη Μονακό ή την Αρμάνι Μιλάνο, τότε θα κάνει μία καλή συμφωνία. Αλλά, είναι ένα κλειστό συμβόλαιο και η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Υπάρχουν αρκετές διαφωνίες» εξήγησε μιλώντας στη Mundo Deportivo.

Πρόσθεσε, μάλιστα πως: «Το μπάτζετ του τμήματος μπάσκετ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα. Μου αρέσουν πολύ οι αποφάσεις του Ναβάρο και πιστεύω ότι έχουμε μπει ήδη σε μία νέα εποχή. Αυτή θα συνδυαστεί με τη μείωση του μπάτζετ, αλλά παράλληλα θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κοστίζει 28 με 30 εκατομμύρια ευρώ».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νικητής του «Survivor All Star» ο Σάκης Κατσούλης


Πρώτο ραντεβού μετά το «Μητσοτάκης γιοκ», με καλή διάθεση αλλά χωρίς ψευδαισθήσεις

Ξεκινά ο εξαήμερος καύσωνας με 40άρια - Τι πρέπει να προσέχουμε, σε επιφυλακή νοσοκομεία και Πυροσβεστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης