Ίντερ Μαϊάμι: «Επιστρατεύει» πτυσσόμενες κερκίδες για το ντεμπούτο του Μέσι

Ίντερ Μαϊάμι: «Επιστρατεύει» πτυσσόμενες κερκίδες για το ντεμπούτο του Μέσι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, η Ίντερ Μαϊάμι αποφάσισε να βάλει επιπλέον κερκίδες στο γήπεδό της προκειμένου να βρεθεί ακόμη περισσότερος κόσμος στο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι

messi_contract_xr
Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Γκαστόν Εντούλ αποκάλυψε πως η Ίντερ Μαϊάμι θα χρησιμοποιήσει δύο πτυσσόμενες κερκίδες (αντίστοιχες με αυτές που χρησιμοποιούνται στην F1) για το φιλικό κόντρα στην Κρουζ Αζούλ στο οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έφτασε το βράδυ της Τρίτης (11/07) στις ΗΠΑ, με την φανέλα της αμερικανικής ομάδας στις 21 Ιουλίου.

Η χωρητικότητα του γηπέδου της είναι μόλις 18 χιλ. θεατών και με την προσθήκη των δύο αυτών εξεδρών το DRV PNK στέιντιουμ θα μπορέσαν να χωρέσει ακόμη τρεις χιλιάδες άτομα. Φυσικά, αυτό το νούμερο είναι πολύ μικρό για να ικανοποιήσει, έστω και στο ελάχιστο, την δίψα του κόσμου, ωστόσο θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να τον παρακολουθήσει.

Κλείσιμο
Η Ίντερ Μαϊάμι σκέφτεται μάλιστα να δώσει κάποια παιχνίδια και στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, που έχει χωρητικότητα 80 χιλ. θεατών, όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο να γίνει σύντομα λόγω των παιχνιδιών NFL, που διεξάγονται εκεί, αλλά και των υπόλοιπων event. Ίσως κάποιο ματς του Κυπέλλου στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νικητής του «Survivor All Star» ο Σάκης Κατσούλης


Ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά και επαιτεία: Η ζωή του «καταραμένου» ποιητή Μήτσου Παπανικολάου

Άγιος Παΐσιος: 29 χρόνια από την «κοίμησή» του - Η ζωή, οι υπερβολές και η τηλεοπτική σειρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης