Τσάμπιονς Λιγκ πόλο, Ολυμπιακός-Ντιναμό Τιφλίδας 19-10: Εύκολο απόγευμα στον Πειραιά

Τσάμπιονς Λιγκ πόλο, Ολυμπιακός-Ντιναμό Τιφλίδας 19-10: Εύκολο απόγευμα στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και θα παίξει τα ρέστα του για τη 2η θέση κόντρα στην Προ Ρέκο στην τελευταία αγωνιστική του Α' ομίλου

πολο
Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας, για την 13η αγωνιστική του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 19-10 των Γεωργιανών, στο τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι τους για τη φετινή περίοδο, και πλέον θα πάνε στην Ιταλία για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Προ Ρέκο (24/5), ώστε να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cslcxmmw3npd)


Πριν από αυτό, βέβαια, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αναμένεται να πανηγυρίσει τον 11ο συνεχόμενο τίτλο της στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς προηγείται 2-0 της Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cslb9kaer5vd)


Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τον τραυματία Χριστόδουλο Κολόμβο, έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Προηγήθηκε 3-0 στα πρώτα τρία λεπτά του ματς, με δύο διαδοχικά γκολ του Γενηδουνιά, και 5-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου, με την Ντιναμό να έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι του Βλάχοβιτς (ο οποίος μάλιστα είχε 1/2, με τον Μπίγιατς να αποκρούει το άλλο).

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cslbdy3l49o1)


Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τους «ερυθρόλευκους» να κυριαρχούν απόλυτα, παρότι ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς μοίρασε το χρόνο συμμετοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο νεαρός Τάκης Δήμου με πέντε γκολ, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Σέρβος τεχνικός άλλαξε και τερματοφύλακα, περνώντας στο ματς τον Ζερδεβά αντί του Μπίγιατς.

Από πλευράς Ντιναμό, εντυπωσιακός ήταν ο 19χρονος Μπεσαριόν Ακβλεντιάνι, ο οποίος πέτυχε έξι τέρματα, τρία εκ των οποίων με πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 6-3, 4-4

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Ράκοβιτς (Σερβία)

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 2, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Κιριακίντι, Ακβλεντιάνι 6, Τζικτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βλάχοβιτς 1, Μέσκι, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι 1, Γκιοργκάτζε, Μαλισάου 1, Πιέσιβατς, Γκιάπιας

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα

ΥΠΕΞ για Μπελέρη: Σκανδαλώδης η απόφαση - Εκτός ευρωπαϊκού δρόμου η Αλβανία

Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν με μπουνιές, τον έριξαν στην τζαμαρία και τον εγκατέλειψαν - Έτσι σκότωσαν τον 52χρονο

Άρτα: «Λύγισε» ο πατέρας της μικρής Λυδίας στην κηδεία της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης