Europa League, Φέγενορντ - Ρόμα 1-0: Νίκη και ραντεβού στη Ρώμη

Europa League, Φέγενορντ - Ρόμα 1-0: Νίκη και ραντεβού στη Ρώμη

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο  Βίφερ στο 53' - Έχασε πέναλτι με τον Πελεγκρίνι στο 43' η Ρόμα και τους Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ με τραυματισμό

27053371
Η Ρόμα ηττήθηκε από τη Φέγενορντ 1-0 στο Ρότερνταμ στον πρώτο προημιτελικό του Europa League, με την ομάδα του Μουρίνιο να... χάνει με τραυματισμό τους Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ.

Στο καυτό «Ντε Κάιπ» οι γηπεδούχοι ζητούσαν... εκδίκηση για την ήττα τους στον περσινό τελικό του Conference League. Μπήκαν δυνατά, πίεσαν, αλλά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε κανένα πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvutqr87lc1)


Ωστόσο, στο 26ο λεπτό ο Πορτογάλος είδε τον Ντιμπάλα να αποχωρεί με μυικό πρόβλημα. Βέβαια, οι Τζιαλορόσι δεν επηρεάστηκαν και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 43' όταν κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Βίφερ. Ο Πελεγκρίνι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Με το... καλησπέρα του β' μέρους, η Φέγενορντ άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Ιντρίσι, ο Βίφερ έπιασε το σουτ και πέτυχε το 1-0. Νέο πλήγμα στο 58ο λεπτό για τη Ρόμα, μιας και ο Έιμπραχαμ αποχώρησε τραυματίας. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 63' πλησίασαν στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Ιμπάνιες βρήκε το δοκάρι. Η πίεση των Ιταλών μέχρι το τέλος του ματς δεν έφερε κάτι θετικό, έτσι, η ομάδα του Μουρίνιο καλείται στο Ολίμπικο για την ολική ανατροπή.

Φέγενορντ: Μπίλοου, Χερτρούιντα, Τράουνερ, Χάντσκο, Χάρτμαν, Σιμάνσκι, Βίφερ, Κεκτζιού, Τζαχανμπάχς (71′ Ντανίλο), Χιμένες (83′ Λόπες), Ιντρισί (64′ Παϊσάο).

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Ζαλέφσκι, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα (84′ Τσέλικ), Ντιμπάλα (26′ Ελ Σαράουι), Πελεγκρίνι (46′ Βαϊνάλντουμ), Αμπραχαμ (58′ Μπελότι).


Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδιο με τον Νίκο Μάνεση και τον βουλευτή Καππάτο στο Αργοστόλι - Επίθεση από περαστικό

Αναχώρησαν για τις διακοπές του Πάσχα οι Έλληνες celebrities

Οι σελέμπριτις καλεσμένοι, οι αμφίβολοι και οι ανεπιθύμητοι στη στέψη του βασιλιά Κάρολου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης