Πάσχα 2023: Αναχώρησαν για τις διακοπές οι Έλληνες celebrities

Κρήτη, Κέρκυρα, Λονδίνο και Παρίσι, ανάμεσα στους προορισμούς που επέλεξαν για την εορταστική περίοδο

vandi_argyros_arthro
Καθ’ οδόν για τις πασχαλινές τους διακοπές βρίσκονται οι Έλληνες celebrities. Και φέτος, οι περισσότεροι από αυτούς επέλεξαν να περάσουν παραδοσιακά και οικογενειακά το Πάσχα, μαζί με φίλους και συγγενείς, ενώ αρκετοί από αυτούς έκαναν και αποδράσεις εκτός Ελλάδας.

Στα social media τις τελευταίες ώρες αρκετοί διάσημοι γνωστοποιούν με αναρτήσεις τους τον προορισμό, όπου επέλεξαν για τις διακοπές τους.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πασχαλινό ταξίδι στο Κάιρο

Πάσχα στο Κάιρο επέλεξε το ζευγάρι, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου του. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο στο Instagram πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο, εκφράζοντας το άγχος της για να προλάβουν την πτήση τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Στην Πάτμο με την οικογένειά της

Στην Πάτμο θα περάσει και το φετινό Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού, δίπλα στην οικογένειά της. Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια δημοσίευσε φωτογραφία από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν ξεκινήσει για το θαλασσινό ταξίδι της.

Δείτε την Τζένη Μπαλατσινού σε παλαιότερη ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της, Παναγιώτη – Αντώνιο στην Πάτμο

Βάσω Λασκαράκη: Στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί της Κρήτης, μαζί με την κόρη της. Η γνωστή ηθοποιός ταξιδεύει συχνά στο νησί στο οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος. Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της, Εύας, δημοσιεύοντάς την στον λογαριασμό της στο instagram.
Κλείσιμο
Δέσποινα Βανδή: Στην Καβάλα με τον ανιψιό της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα της, Καβάλα, για μερικές ημέρες ξεκούρασης. Σε φωτογραφία που ανάρτησε, φαίνεται πως τη συνοδεύει ο ανιψιός της, Περικλής.
Vandi__1_
Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Ταξίδι στο Λονδίνο για το ζευγάρι

Πάσχα στο Λονδίνο για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το ζευγάρι, μάλιστα πρόσφατα είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, και συνεχίζοντας τις διεθνείς εξορμήσεις αυτή τη φορά επέλεξε την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Με αναρτήσεις στα social media το ζευγάρι φάνηκε να κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Άντζελα Γκερέκου: Στο νησί της, την Κέρκυρα

Με μια φωτογραφία από το κέντρο της Κέρκυρας, η Άντζελα Γκερέκου δημοσιοποίησε την άφιξή της στο νησί, εκεί όπου θα περάσει την εορταστική περίοδο με αγαπημένα της πρόσωπα. Στο πλευρό της βρίσκεται η μητέρα της, με την οποία απόλαυσαν μαζί τον καφέ τους σε μαγαζί του νησιού.
angela_gerekou

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Στη Σκάλα Αταλάντης με την οικογένειά τους

Στη Σκάλα Αταλάντης η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους θα περάσουν το φετινό Πάσχα. Η οικογένεια προτίμησε την Ελλάδα για να περάσουν μαζί τις διακοπές.
ολυμπια_χοψονιδου

Κέλλυ Κελεκίδου: Στο Παρίσι η τραγουδίστρια

Και η Κέλλυ Κελεκίδου, ήταν ανάμεσα στους celebrities που προτίμησαν κάποιον προορισμό του εξωτερικού. Ανήμερα των γενεθλίων της ταξίδεψε στο Παρίσι και ανέβασε φωτογραφία από το πιλοτήριο του αεροπλάνου. «Ετοίμασα βαλίτσες και φύγαμε για Παρίσι», έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα: Πάσχα στο Μπέβερλι Χιλς


Το φημολογούμενο ζευγάρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μπέβερλι Χιλς, όπου λέγεται ότι θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα. Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ανεβάζουν ξεχωριστές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

insta_argyros_2

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Στην Ιταλία με τις κόρες της

Και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε την επιλογή του εξωτερικού, λίγο καιρό μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Νικόλα Φαράκλα. Η δημοσιογράφος του MEGA ταξίδεψε στην Ιταλία με τις κόρες της, αναρτώντας στο Instagram στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο.

eliana_xrisikopoulou



Ειδήσεις σήμερα:

Οδηγός στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποίησε Ροτβάιλερ για να φοβίσει αστυνομικούς που τον έλεγξαν

Στα γυναικεία κρατητήρια για λόγους ασφαλείας ο Κλέιμαν - Τι θα υποστηρίξει για τον βιασμό

Ανησυχία για την μετάλλαξη «Αρκτούρος» του κορωνοϊού - Το νέο σύμπτωμα σε παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης