Η regular season στο NBA έχει μπει στην τελική ευθεία, οι ομάδες διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει play-offs και οι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από την Ιντιάνα, επικρατώντας των Πέισερς με 136-149 πριν από το σπουδαίο ματς με τους Σέλτικς τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).
Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες (Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Μπάντι Χιλντ, Μάιλς Τέρνερ) όμως κόντραραν τους Μπακς που παραμένουν φαβορί για το καλύτερο ρεκόρ στο φινάλε της regular season, ανεβαίνοντας στο 55-21 και φτάνοντας τις 25 νίκες σε 39 αγώνες μακριά από το Fiserv Forum.
Κόντρα στους Πέισερς, ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε career-high με 51 πόντους ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σημείωσε triple-double με 38 πόντους, 17 ριμπάουντ και 12 ασίστ. «Προφανώς και είμαι χαρούμενος γι' αυτό» εξήγησε ο Χόλιντεϊ μετά από το τέλος του αγώνα. «Μου πήρε 14 χρόνια για να βάλω 50άρα σε ένα ματς! Ήλθε, λοιπόν σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη».
Ο δις MVP του ΝΒΑ άγγιξε το triple-double στο ημίχρονο, έχοντας 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ στο πρώτο μέρος. Εν τέλει, το πέτυχε στις αρχές της τρίτης περιόδου, κάνοντας το πιο γρήγορο triple-double της καριέρας του, εν προκειμένω σε 22 λεπτά συμμετοχής! Εν τέλει, ο Greek Freak ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10/14 βολές, 14/18 δίποντα ενώ είχε ακόμα 1 κλέψιμο και 5 λάθη στα 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ
Τα highlights και το triple-double του Αντετοκούνμπο
Κλείσιμο
Έτσι τα «Ελάφια» έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της λίγκας με έναν παίκτη που σημειώνει 50+ πόντους (Χόλιντεϊ) και έναν που κάνει triple-double με 35+ πόντους (Αντετοκούνμπο) στον ίδιο αγώνα!
«Ένιωσα σαν τον Γιάννη... Χωρίς όμως τα καρφώματα» έσπευσε να εξηγήσει ο Χόλιντεϊ. Για τα «Ελάφια», ο Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσε 21 πόντους ενώ δεν αγωνίστηκε ο Κρις Μίντλετον λόγω του προβλήματος στο γόνατο.