Συνάντηση Μπαλτάκου - Ινφαντίνο, στο τραπέζι η λύση της διοικούσας επιτροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Συνάντηση Μπαλτάκου - Ινφαντίνο, στο τραπέζι η λύση της διοικούσας επιτροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ισχυρό άνδρα της FIFA για τα πλέον σημαντικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Collage_Maker-23-Mar-2023-01-52-AM-4345
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει οι  Τάκης Μπαλτάκος και Τζιάνι Ινφαντίνο είχαν μία έκτακτη συνάντηση επί γαλλικού εδάφους. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έτσι και αλλιώς βρισκόταν στο εξωτερικό και για τις πρόσφατες εκλογές της FIFA αλλά αυτό φαίνεται πως ήταν ένα έκτακτο ταξίδι του.

Η συνάντηση με τον Τζιάνι Ινφαντίνο έγινε στο Παρίσι και σύμφωνα με τις πηγές που υπάρχουν η συζήτησή τους αφορούσε στα πλέον σημαντικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου (διαιτησία και αρκετά ακόμα ειδικά επί των τελευταίων ημερών και ακόμα για τη Super League 2 και όχι μόνο για την πρώτη τη τάξει κατηγορία). Τις τελευταίες ώρες σε σχέση με αυτήν τη συνάντηση κυκλοφορεί και η εκδοχή της προσωρινής διοικούσας επιτροπής (με πληροφορίες να μιλούν ότι τέθηκε επί τάπητος σε αυτήν την κουβέντα των δύο παραγόντων), κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν σε σχέση με την ΕΠΟ.

Περισσότερα θα φανούν εντός των προσεχών ημερών, ωστόσο σε αυτή τη φάση το κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα και την ελληνική Λίγκα αλλά και σε σχέση με την ΕΠΟ σίγουρα δημιουργεί μέτωπα που καλούνται να κλείσουν. Μέτωπα που ζητούν λύσεις.



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα: 

«Γίνονται αλλαγές που δεν έχουν συμβεί εδώ και 100 χρόνια» είπε ο Σι στον Πούτιν πριν φύγει από τη Μόσχα

Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη για βιασμό τουλάχιστον 5 μαθητριών

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης