Αντετοκούνμπο: Το ΝΒΑ ακύρωσε το triple double σβήνοντας το δέκατο ριμπάουντ με τους Γουίζαρντς

Αντετοκούνμπο: Το ΝΒΑ ακύρωσε το triple double σβήνοντας το δέκατο ριμπάουντ με τους Γουίζαρντς

Οι κανόνες του πρωταθλήματος ορίζουν ότι για να θεωρηθεί επίσημη μια προσπάθεια στο γήπεδο, ο παίκτης πρέπει να σουτάρει με σκοπό να πετύχει καλάθι

Collage_Maker-07-Mar-2023-04-51-AM-3472
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε ένα ριμπάουντ κόντρα στους Γουίζαρντς ώστε να σημειώσει triple double και φρόντισε να το πετύχει βοηθώντας ο... ίδιος τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, έτρεξε στη μπασκέτα των γηπεδούχων, πέταξε τη μπάλα στο ταμπλό με αποτέλεσμα να «γράψει» στη στατιστική του, το δέκατο ριμπάουντ.

Μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε σχετικά για το αν ήθελε το triple double και με διάθεση για χιούμορ, απάντησε χαρακτηριστικά κλείνοντας και το μάτι: «Στην αρχή σκέφτηκα να σκοράρω, αλλά σε αυτές τις καταστάσεις, κρατάς τη μπάλα. Προσπάθησα να παίξω έξυπνα. Σαν να έκλεψα ένα ριμπάουντ».



Πάντως η λίγκα «έσβησε» το δέκατο ριμπάουντ και κατ' επέκταση, ακύρωσε το τέταρτο φετινό triple double του Έλληνα φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι κανόνες του πρωταθλήματος ορίζουν ότι για να θεωρηθεί επίσημη μια προσπάθεια στο γήπεδο, ο παίκτης πρέπει να σουτάρει με σκοπό να πετύχει καλάθι, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΝΒΑ Ζακ Λόου.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αποκλείστηκε ο Απρίλιος, πιθανότερες ημερομηνίες η 21η Μαΐου και η 2α Ιουλίου

Τραγωδία στα Τέμπη: Σίγουρα δεν έδωσα εντολή να μπει το τρένο στη γραμμή ανόδου για Θεσσαλονίκη, είπε ο μοιραίος σταθμάρχης

Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο με Ελευθερίου και Μαρτίκα, στον τάκο μαζί τους και η Ευρυδίκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης