Ο Βαγγέλης Μάντζιος τιμωρήθηκε με επταετή αποκλεισμό λόγω ντόπινγκ!
Ο Βαγγέλης Μάντζιος τιμωρήθηκε από τον ΕΟΚΑΝ με αποκλεισμό επτά χρόνων, έχοντας βρεθεί θετικός στην απαγορευμένη ουσία οξιλοφρίνη - Ο παλαίμαχος επιθετικός κρέμασε τα παπούτσια του στις 31 Αυγούστου 2022
Ποινή ρεκόρ επέβαλε η Επιτροπή Καταπολέμησης Ντόπινγκ στον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό επτά ετών από την ενεργό δράση.
Ο παλαίμαχος, πλέον, Έλληνας στράικερ βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία οξιλοφρίνη (μεθυλσυνεφρίνη) και η ποινή του έφτασε άνευ προηγουμένου επίπεδα καθώς ήταν η δεύτερη φορά που εντοπίστηκε θετικός, μετά το 2017 όταν και έμεινε εκτός γηπέδων για 1,5 χρόνο.
Η ποινή από τον ΕΟΚΑΝ ισχύει από τις 31 του περασμένου Αυγούστου, όταν ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΠΑΟ Ρουφ και άλλοτε επιθετικός μεταξύ άλλων των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού ανακοίνωσε πως κρεμάει παπούτσια και ανέλαβε τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών στον Άγιο Ιερόθεο.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!