Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προφυλακίστηκε ο Γκρίνγουντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προφυλακίστηκε ο Γκρίνγουντ!

Το δικαστήριο του Μάντσεστερ απέρριψε το αίτημα του Μέισον Γκρίνγουντ να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και διέταξε την προφυλάκιση του - Ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και επίθεσης από την πρώην σύντροφο του

Mason_Greenwood
Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο για τον Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο έχει τεθεί εκτός ομάδας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα έμαθε ότι θα παραμείνει προφυλακισμένος τουλάχιστον έως τις 21 Νοεμβρίου οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη στην οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού και επίθεσης με πρόκληση σωματικών βλαβών!

Τα προαναφερθέντα αδικήματα (που συμπληρώνονται από επανειλημμένη ελεγκτική και καταχρηστική συμπεριφορά προς την πρώην σύντροφο του) φέρονται να έχουν πραγματοποιηθεί από τα τέλη του 2018 έως τα τέλη του 2021, ενώ αν επιβεβαιωθεί η κατηγορία για απόπειρα βιασμού κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη.

Ο Γκρίνγουντ είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο, όταν μετά τις τελευταίες επιθέσεις η πρώην σύντροφος του διέρρευσε τα σχετικά βιντεο στα social media για να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στις αρχές Φεβρουαρίου.

Έχοντας τεθεί εκτός ομάδας άμεσα από τη Γιουνάιτεντ, η αλήθεια είναι ότι μετά την αποφυλάκιση του δεν έδωσε κανένα δικαίωμα, ωστόσο την περασμένη Παρασκευή προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφο του παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους και προκαλώντας την εκ νέου σύλληψη του.

Κι η προσπάθεια των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να μείνει προφυλακισμένος έως τις 21 Νοεμβρίου όταν και θα ξεκινήσει η δίκη του.

Να σημειώσουμε ότι ο Γκρίνγουντ ναι μεν έχει τεθεί εκτός Γιουνάιτεντ, ωστόσο εισπράττει κανονικά τα λεφτά που αναγράφονται στο συμβόλαιο του (87.000 ευρώ την εβδομάδα) κι αυτό θα συμβαίνει έως ότου εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε με το «καλημέρα» όλα τα οικονομικά μέτρα του προκατόχου του

Fake news από Τσαβούσογλου για τους 92 μετανάστες στον Έβρο - «Η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης