Εθνική Ελλάδος: Πρόβα... τζενεράλε σε γεμάτο ΟΑΚΑ κόντρα στο Βέλγιο

Εθνική Ελλάδος: Πρόβα... τζενεράλε σε γεμάτο ΟΑΚΑ κόντρα στο Βέλγιο

Η Ελλάδα φιλοξενεί το Βέλγιο (28/08, 20:00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την δεύτερη πράξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση λίγο πριν το Eurobasket

giannis_ante
Η Εθνική επιστρέφει στο... σπίτι της και μαζί της οι «γαλανόλευκοι» φίλαθλοι που θα γεμίσουν κάθε θέση του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με το Βέλγιο (28/08, 20:00 Live από το Gazzetta) που φέρνει σε πρώτο πλάνο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Ελλάδα, που αφήνει πίσω της το Βελιγράδι, επιζητά τη νίκη στην πρόβα τζενεράλε λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού του Eurobasket, έχοντας ονόματα στη λίστα των απόντων.

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, με τους δύο πρώτους, βέβαια, να δίνουν κανονικά το «παρών» στην τελευταία προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, οι 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Δημήτρης Ιτούδης είναι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου.

Ελλάδα και Βέλγιο διατηρούν προς το παρόν το ίδιο ρεκόρ (3-2) στον 9ο όμιλο, ενώ το βράδυ της Κυριακής θα είναι η πρώτη από τις δύο «μάχες» που θα δώσουν μεταξύ τους.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Μεγάλη Βρετανία-Λετονία (28/8, 20:00)
Ελλάδα-Βέλγιο (28/8, 20:00)
Τουρκία-Σερβία (28/8, 20:00)

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Λετονία 4-1
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης