Μια ημέρα μετά από τη συνάντηση με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις αλλά έχει ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο προετοιμασίας
Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός που ζήτησε να φύγει από τους "Κόκκινους Διαβόλους" αλλά εκείνοι δεν τον αφήνουν ελεύθερο, μια ημέρα μετά από τη συνάντηση με τη διοίκηση έβαλε τα προπονητικά του ρούχα και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Μάντσεστερ σε Ταίλάνδη και Αυστραλία και σε 10 ημέρες αρχίζει η Premier League. Την Τετάρτη είδε και το φιλικό με τη
Ρέξαμ το οποίο κέρδισε η Γιουνάιτεντ με 4-1 με τον Κρίστιαν Έρικσεν να σκοράρει στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα.
Η Μάντσεστερ παίζει το Σαββατοκύριακο με την Ατλέτικο Μαδρίτης (30.7) και με την Ράγιο Βαγιεκάνο (31.7) αλλά δεν γνωρίζει κανείς εάν ο Ρονάλντο είναι στην αποστολή. Η Γιουνάιτεντ κάνει πρεμιέρα στην Premier League στις 7/8 απέναντι στη Μπράιτον.
Ο Ρονάλντο μπορεί να ξεκίνησε ατομικό με την ομάδα του αλλά είναι άγνωστο ακόμη εάν θα παραμείνει στο κλαμπ.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς