Ο Άρης προσπαθεί για το μπαμ του καλοκαιριού με τον Σάντι Μίνα

Ο Άρης προσπαθεί για το μπαμ του καλοκαιριού με τον Σάντι Μίνα

Ο Άρης προσπαθεί να πυροδοτήσει βόμβα στην κορυφή της επίθεσης καθώς πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό Σάντι Μίνα

Santi_Mina
Οι «κίτρινοι» συζητούν με τέσσερις επιθετικούς για να καλύψουν τη θέση του παρτενέρ του Άντρε Γκρέι και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών είναι ο Σάντι Μίνα.

Ο 27χρονος διεθνής Ισπανός ανήκει στη Θέλτα αλλά δεν μετέχει στην προετοιμασία της ομάδας καθώς μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης και την καταδίκη του σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, απομακρύνθηκε από τον ισπανικό σύλλογο.

Πρόκειται για μια υπόθεση του 2017 η οποία τελεσιδίκησε τον περασμένο Μάιο και η οποία σαφέστατα επηρέασε την καριέρα του Ισπανού επιθετικού.

Αυτή ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα καθώς ο Σάντι Μίνα θεωρήθηκε από τα κορυαία ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και μάλιστα ήταν μέλος όλων των εθνικών ομάδων της Ισπανίας πλην αυτής των ανδρών.

Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στη Θέλτα με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη La Liga, ενώ έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού Πρωταθλήματος στην ήττα της ομάδας του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2013 καθώς σκόραρε σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 10 ημερών.Συνολικά στη θέλτα αγωνίστηκε σε 163 αγώνες με απολογισμό 42 τέρματα και 17 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2015 η Βαλένθια επένδυσε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σάντι Μίνα.
Με τη φανέλα της Βαλένθια αγωνίστηκε σε 150 παιχνίδια και μέτρησε 42 γκολ και 19 ασίστ.

Σε λίγο περισσότερα...

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε από την ηπατίτιδα το 13 μηνών βρέφος

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο το τέταρτο γεωτρύπανο, «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης