Μεσογειακοί Αγώνες: Δύο νέα χρυσά για την Ελλάδα, 14 στο σύνολο
Η Ελλάδα συνεχίζει τη συγκομιδή των μεταλλίων στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν προσθέτοντας ακόμα τέσσερα μετάλλια, τα δύο χρυσά
Η κολύμβηση είχε τη μερίδα του λέοντας με δύο χρυσά κι ένα ασημένιο. Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης με την πρώτη θέση στα 100 ύπτιο me 54.35 και για χάρη του ακούστηκε ο Εθνικός Υμνος στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Οράν.
Αμέσως μετά ο Μακρυγιάννης έπεσε με την ομάδα της σκυταλοδρομίας στα 4Χ200 ελεύθερο και μαζί με τους Δημήτρη Μάρκο, Κωνσταντίνο Στάμου και Ανδρέα Βαζαίο με 7:17.91 πήραν την πρώτη θέση, μετά και την ακύρωση της ιταλικής ομάδας.
Πρώτος στο δρόμο των επιτυχιών ο Κριστιάν Γκολομέεβ που έπεσε στα 50 μέτρα πεταλούδας και πήρε το χάλκινο, σε μία ιδιαίτερη γρήγορη κούρσα, με 23.61.
Οι επιτυχίες της Ελλάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες ξεκίνησαν στο τζούντο με τον Θοδωρή Τσελίδη που κατέκτησε το ασημένιο στην κατηγορία των 90 κιλών, χάνοντας στον τελικό από τον Τούρκο Ζγκανκ στο golden score.
Συνολικά η Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής ημέρας έχει πέντε χρυσά, τρία ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια και είναι στην 8η θέση του πίνακα των μεταλλίων.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.