Σαλάχ: Τέλος το σήριαλ, παραμένει επισήμως στη Λίβερπουλ μέσω... Μυκόνου

Σαλάχ: Τέλος το σήριαλ, παραμένει επισήμως στη Λίβερπουλ μέσω... Μυκόνου

Παίκτης της Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έβαλε τέλος στο σήριαλ για το μέλλον του υπογράφοντας το νέο συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από τη Μύκονο, όπου βρίσκεται για διακοπές

salah
Δεν το κουνάει από το «σπίτι» του ο «Αιγύπτιος Βασιλιάς» της Λίβερπουλ, η οποία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για πολλά χρόνια ακόμη (σ.σ η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου δεν γνωστοποιήθηκε - εικάζεται ωστόσο ότι έχει ισχύ έως το 2025).

«Αισθάνομαι τέλεια και είμαι ενθουσιασμένος με το να κερδίζω τρόπαια. Είναι μια χαρούμενη ημέρα για όλους. Πήρε λίγο χρόνο, νομίζω, για να ανανεώσω, αλλά τώρα τελείωσαν όλα, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια.

Θεωρώ ότι βλέποντας την ομάδα τα 5-6 τελευταία χρόνια μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι πηγαίνει μπροστά. Πέρυσι φτάσαμε κοντά στο να κατακτήσουμε και τα τέσσερα τρόπαια, αλλά στην τελευταία εβδομάδα δυστυχώς μείναμε με δύο.

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή θέση για να παλέψουμε για όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να είμαστε θετικοί και να πάμε ξανά για όλα», ανέφερε μετά τις υπογραφές.



 Ο Σαλάχ απολαμβάνει το τελευταίο κομμάτι των διακοπών του στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στη Μύκονο, απ' όπου υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης