Νορβηγία: Τερματοφύλακας μίκρυνε το τέρμα του!

Νορβηγία: Τερματοφύλακας μίκρυνε το τέρμα του!

Ο Ισλανδός Πάτρικ Γκούναρσον, εν ώρα αγώνα πρωταθλήματος, μετακίνησε τα δοκάρια της εστίας του, για να μικρύνει την απόσταση μεταξύ τους και η ομάδα του κέρδισε με 3-0

norway
Ένα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Νορβηγία.

Στον αγώνα της Eliteserien (πρωτάθλημα) ανάμεσα στην Βίκινγκ και την Γερβ ο τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας που επικράτησε τελικά με 3-0 αποφάσισε εν ώρα αγώνα να μετακινήσει τα δοκάρια και να μικρύνει την απόσταση τους για λίγα εκατοστά.

Ο 21χρονος Ισλανδός Πάτρικ Γκούναρσον δεν εξήγησε γιατί το έκανε αλλά η ουσία είναι πως η ομάδα του κέρδισε. Το βίντεο κυκλοφόρησε αρκετές ημέρες μετά από τον αγώνα και προκάλεσε αντιδράσεις στην Νορβηγία.

Σε δηλώσεις τους στην «Aftenbladet», ο τερματοφύάκας υποστήριξε: «Είναι ένα τελετουργικό το οποίο κάνω πριν από τα ματς, το οποίο με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Απλώς κλωτσάω τα δοκάρια».






Κλείσιμο
Ο βοηθός διαιτητή έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Γκούναρσον "έκανε κάτι στο δοκάρι"! Η ομάδα του υποστήριξε ότι μπορεί να είναι κάποιο τελετουργικό και επί της ουσίας δεν πήρε θέση για το θέμα.

σιμ


Η Βίκινγκ είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας στην Νορβηγία. Στην 1η είναι η Λίλεστρεμ και ακολουθεί η Μόλντε. 

Ο "δράστης" είναι γενημμένος το 2000 και από το 2018 έως το 2020 ανήκει στην Μπρέντφορντ με την οποία είχε μόλις μια συμμετοχή. Έχει συμμετοχές και στην εθνική Ελπίδων της Ισλανδίας. 

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα» - Η παραληρηματική ανάρτηση του 37χρονου πριν πάει με καραμπίνα στο Σύνταγμα

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, πότε μηδενίζεται το γραπτό ενός υποψηφίου

Αλαλούμ στη Βρετανία με ακυρώσεις πτήσεων και ταξιδιών και πολύωρη αναμονή στα αεροδρόμια!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης