Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να… γκαζώσει για την απόκτηση του αριστερού μπακ μέσα στην εβδομάδα.
Η υπόθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και ισχύει είναι αυτή του Δανου αριστερού μπακ της Λεστερ, Βίκτορ Κρίστιανσεν.
Του διεθνή άσου ο οποίος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού την προηγούμενη σεζόν. Τα δεδομένα αυτή την στιγμή έχουν ως εξής:
Η Λεστερ συζητά μόνο πώληση, το Τριφύλλι θέλει μόνο δανεισμό με οψιον αγοράς και εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο του παίκτη, οπότε με αυτά τα δεδομένα η υπόθεση δεν προχωρά και οι «πράσινοι» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.