Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε στη γέννα το αγόρι από τα δίδυμα με την Τζορτζίνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε στη γέννα το αγόρι από τα δίδυμα με την Τζορτζίνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες θρηνούν τον χαμό του αγοριού από τα  δίδυμά τους που πέθανε στη γέννα - Το κοριτσάκι είναι καλά

Ronaldo-Georgina-Rodriguez

Σοκ έχει προκαλέσει ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι το αγόρι από τα δίδυμά που κυοφορούσε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ  έχασε τη ζωή του στην πρόωρη γέννα αλλά το κορίτσι γεννήθηκε και είναι υγιές. 

Ο τοκετός ήταν πρόωρος αφού το ζευγάρι περιμένε  την γέννα τον Ιούνιο και ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε την μεγάλη απώλεια και τόνισε ότι του δίνει ελπίδα η γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας. 


Ο ποδοσφαιριστής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανάρτησή του ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την υποστήριξη που παρείχαν, ενώ ζητάει από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η οικογένεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Η ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.

Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

 Η αναγγελία της εγκυμοσύνης 

Τον Οκτώβριο του 2021 ο CR-7 είχε ανακοινώσει ότι περιμένουν δίδυμα.


Κλείσιμο

Την εγκυμοσύνη ανακοίνωσαν, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι να κρατούν το υπερηχογράφημα των μωρών: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη - ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε».

Η Τζορτζίνα έχει την κόρη της Αλάνα, τριών ετών, με τον Κριστιάνο και ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επίσης έναν γιο, τον Κριστιάνο Τζούνιορ, 11 ετών, και τα δίδυμα Εύα και Ματέο τα οποία είναι 4 ετών. 

Ο μεγαλύτερος γιος του Ρονάλντο, ο Κριστιάνο Τζούνιορ που παίζει πλέον στην  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2011. Δεν έχει γίνει γνωστή η μητέρα του. 



Τον Ιούνιο του 2017,  ο Ρονάλντο είχε ανακοινώσει ότι απέκτησε δίδυμα την Εύα και τον  Ματέο μέσω παρένθετης μητέρας και μόλις ένα μήνα αργότερα, αυτός και η Τζορτζίνα γνωστοποίησαν  ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ως ζευγάρι. 

Πλέον στην οικογένεια προστέθηκε και ένα ακόμη κοριτσάκι. 




Ειδήσεις σήμερα

Ένας «άλλος» Μακρόν: Ποζάρει γελαστός με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του

Άσυλο ζήτησαν οι δυο Τούρκοι που έπεσαν με ανεμόπτερο στην Κάρυστο

Εμμανουήλ σε Σοφιάνα: «Ο Άρης έχει κορίτσι και ετοιμάζεται να παντρευτεί» - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης