Μακρόν: Με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του σε νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες

Μακρόν: Με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του σε νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες

Με τον... Μπαρτ Ρέινολντς και τον Σον Κόνερι συγκρίνει η Daily Mail τον πρόεδρο της Γαλλίας - Έντονος ο σχολιασμός στα social media για το νέο υλικό που δημοσίευσε η επίσημη φωτογράφος του Μακρόν

macron_viral_photo_xr
Αποφασισμένη δείχνει η επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν να αποκαλύψει κάθε πτυχή της προσωπικότητας του προέδρου της Γαλλίας, η δεύτερη θητεία του οποίου θα κριθεί την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες της χώρας. To υλικό που δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον λογαριασμό της στο Instagram η Soazig de la Moissonnière γίνεται συχνά αντικείμενο σχολιασμού, αφού ο φακός της δείχνει να «συλλαμβάνει» τον Γάλλο πρόεδρο σε πιο προσωπικές και casual στιγμές, και οι φωτογραφίες της δίνουν μια «γεύση» για το πώς μπορεί να είναι η ζωή του εκτός πολιτικής.

Φυσικά, το κατά πόσο αυτή η αίσθηση που αφήνουν οι φωτογραφίες της είναι η φυσική συνέπεια του ταλέντου της ή μια πολύ συγκεκριμένη επιδίωξη της προεκλογικής καμπάνιας του Μακρόν, απομένει στην κρίση του καθενός...

macron_n


Καθώς ο προεκλογικός «πυρετός» δυναμώνει στη Γαλλία, ο Μακρόν εντείνει τις προσπάθειές του να δείξει στους Γάλλους πολίτες ότι δεν είναι ένας απόμακρος και «ψυχρός» πολιτικός. Από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε ορμητικά τις περιοδείες στη γαλλική επαρχία, ενώ κάποιοι διακρίνουν και στις φωτογραφίες που ποστάρει η Soazig de la Moissonnière στο Instagram της μια απόπειρα να δημιουργηθεί μια πιο προσιτή, οικεία, ή ακόμα και σέξι εικόνα του Γάλλου προέδρου.

Στο υλικό που συμπεριάλαβε η Soazig στην τελευταία ανάρτησή της πριν από μερικές ώρες, βλέπουμε πραγματικά έναν «άλλον» Μακρόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φωτογραφία που τον δείχνει να κάθεται χαλαρός σε έναν καναπέ με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του, η οποία φυσικά προκάλεσε αρκετή αίσθηση στο διαδίκτυο. Αρκετοί χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν την εν λόγω εικόνα, κατηγορώντας μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Μακρόν ότι προσπαθεί να... κερδίσει ψηφοφόρους με τα σωματικά του θέλγητρα!

Κλείσιμο


Στο δικό της δημοσίευμα για το δασύτριχο στέρνο του Μακρόν, η Daily Mail συγκρίνει τον Γάλλο πρόεδρο με τον Σον Κόνερι και τον Μπαρτ Ρέινολντς, διάσημοι και οι δύο για την πυκνή τους τριφοφυΐα στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες του Μακρόν από την επίσκεψή του στη Μασσαλία το προηγούμενο Σάββατο έχουν πιθανώς ως στόχο να «κερδίσουν» νέους ψηφοφόρους, δεδομένου ότι η απήχηση της Λεπέν στις μικρότερες ηλικίες έχει αυξηθεί σημαντικά συγκριτικά με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η ανάρτηση της Soazig περιλαμβάνει φωτογραφίες που δείχνουν τον Μακρόν με κοντομάνικο μπλουζάκι, αγκάλια με την Μπριζίτ και να ανεβαίνει τρέχοντας την εξέδρα της ομιλίας του.


mac


macron_in__2_
macron_in__1_


Ειδήσεις σήμερα

Το ματωμένο πανάκι της Ίριδας δείχνει δολοφονία

Τέλος Απριλίου οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό, από 6%-7% οι αυξήσεις

Βροχές και σκόνη σήμερα - Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Κυριακή του Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης