Εμμανουήλ σε Σοφιάνα: «Ο Άρης έχει κορίτσι και ετοιμάζεται να παντρευτεί» - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά

Εμμανουήλ σε Σοφιάνα: «Ο Άρης έχει κορίτσι και ετοιμάζεται να παντρευτεί» - Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά

«Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι», είπε ο make up artist

emmanouil-1-e1650262054178
O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει τον τρόπο να κάνει άνω κάτω τα πράγματα στο Survivor. Αυτή τη φορά ο make up artist λίγες ώρες μετά το πάρτι της ένωσης έριξε τις μπηχτές του και αναφέρθηκε ξανά, στο «ειδύλλιο» που ο ίδιος πρόδωσε ανάμεσα στην Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα! Μιλάω για την Σοφιάνα, τον Άρη και την Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω! Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Τώρα ξαφνικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Ναυσικά γιατί οι καλύβες μας είναι ακριβώς δίπλα», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjcpbgy5bq0p)



Η Μαρία Αντωνά που περιμένει με ανυπομονησία τον μέλλοντα σύζυγό της έδειξε να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τις δηλώσεις αυτές. Έτσι, προτίμησε να ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα stories που έκαναν για το θέμα αυτό ο Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Σάκης Αρσενίου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρσενίου στα όσα ισχυρίστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και αναδημοσίευσε η Μαρία Αντωνά
«Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι μ@@@@ σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίσεις γυναίκες, παιδιά, οικογένεια και ό,τι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει. Πετάξτε έξω αυτό τον κατάλληλο τύπο» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

arseniou_111111111


Η ανάρτηση του Γιώργου Μιχαλόπουλου που αναδημοσίευσε η Μαρία Αντωνά
«Τώρα που τελείωσε το πανηγύρι αυτό που έκανε ο Εμμανουήλ σήμερα και μίλησε έτσι για τον Άρη και τη Σοφιάννα δεν είναι απλά απαράδεκτο είναι τραγικό και δεν έχει ξαναγίνει. Ένα στοπ. Υπάρχουν έξω άνθρωποι και οικογένειες. Θέλω πολύ να το μάθει ο Άρης τίποτα άλλο».

Κλείσιμο
mixalopoulos1


Ειδήσεις σήμερα:


Σαγκάη: Σε σύγχυση η κυβέρνηση, ως την Τετάρτη θα άρει το lockdown ενώ τα κρούσματα αυξάνονται


O Κρις Νοθ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες


Μπακς-Μπουλς: Το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... ημίχρονο και οι Έλληνες του Fiserv Forum - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης