Στον πάγκο του Παναιτωλικού και την επόμενη σεζόν ο Αναστασίου

Στον πάγκο του Παναιτωλικού και την επόμενη σεζόν ο Αναστασίου

Προπονητής του Παναιτωλικού και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου - «Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι», είπε ο έμπειρος τεχνικός 

5517047
Συνεχίζουν μαζί και την περίοδο 2022-23 ο Παναιτωλικός και ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο 49χρονος προπονητής που οδήγησε αυτή τη χρονιά την ομάδα του Αγρινίου σε νίκες επί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε την συνεργασία του με τα "καναρίνια" το καλοκαίρι του 2021.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης τόνισε: «Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε τον Παναιτωλικό βήματα μπροστά. Όλοι μαζί να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του».

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος του Παναιτωλικού. Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη

Φωτιά στο Παπανικολάου: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους δύο νεκρούς

«Καρφί» Μητσοτάκη στην επίτροπο Σίμσον για τα ενεργειακά: Μόνοι μας δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να βοηθήσετε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης