Βρετανία: Σε δυσμένεια και ο σεΐχης Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι - Συναντήθηκε με τον Άσαντ στη Συρία

Βρετανία: Σε δυσμένεια και ο σεΐχης Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι - Συναντήθηκε με τον Άσαντ στη Συρία

Μετά τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο στόχαστρο των βρετανικών αρχών βρίσκεται πλέον κι ο Σεΐχης Μανσούρ, ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι λόγω της συνάντησης του με τον πρόεδρο της Συριας Μπασάρ Αλ Άσαντ

Sheikh_Mansur
Έντεκα χρόνια μετά το ξέσπασμα του εμφυλίου στη Συρία ο Μπασάρ Άλ Άσαντ ταξίδεψε για πρώτη φορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου είχε σειρά επαφών με αξιωματούχους του κρατιδίου.

Ωστόσο μία συνάντηση του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Αγγλία που φέρνουν πονοκεφάλους και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο κ.Άσαντ μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον Σεΐχη Μανσούρ, αναπληρωτή πρωθυπουργού των ΗΑΕ, ο οποίος όμως τυγχάνει και ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι.

bbc2


Κι αν οι πρώτες αντιδράσεις των πολιτικών φορέων της Βρετανίας ήταν του στιλ «τέτοιες συναντήσεις υπονομέυουν την προοπτική ειρήνης στη Συρία» (από εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών) ή «Το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει αντίθετο σε οποιαδήποτε εξομάλυνση των σχέσεων με το συριακό καθεστώς, το οποίο εξακολουθεί να διαπράττει φρικαλεότητες κατά του συριακού λαού» (από τον Τζόναθαν Χάργκρειβς, ειδικό εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Συρία), υπήρξε και μία άλλη αντίδραση η οποία προκάλεσε ενδιαφέρον (καθώς κάπως έτσι ξεκίνησε και το κυνήγι του Αμπράμοβιτς).

Κλείσιμο


«Αναρρωτιέμαι αν ο Μανσούρ είναι το κατάλληλο πρόσωπο γοα να είναι ο ιδιοκτήτης ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου», δήλωσε σε συνέντευξη του στην Telegraph ο βουλευτής των Εργατικών Κρις Μπράιαντ, ο οποίος είναι και πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τη Ρωσία, βάζοντας φωτιές στους οπαδούς των «μπλε».

Κι απομένει να δούμε αν αυτή η φωτιά φουντώσει ή αν βρεθεί ο τρόπος για να σβήσει άμεσα....
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης