Super League 2, Παναθηναϊκός Β' - Εργοτέλης 0-0: Ισοπαλία στον Ασπρόπυργο

Super League 2, Παναθηναϊκός Β' - Εργοτέλης 0-0: Ισοπαλία στον Ασπρόπυργο

Η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού αν και ήταν ανώτερη και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 με τον Εργοτέλη

5534938
Παναθηναϊκός Β' και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SL2, με τους «πράσινους» να σπαταλούν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο».

Οι Κρητικοί απείλησαν στο 5' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη που πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι στο 7' και το 17' έχασαν δύο καλές στιγμές με Σαρδέλη και Κωστανάσιο ενώ στο 27' ο Αθανασακόπουλος από το ύψος του πέναλτι σούταρε λίγο άουτ.

Στο 38' λεπτό, ο Αλμπάνης έφυγε στην αντεπίθεση, σουτάροντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Τσέλιο να πέφτει και να μπλοκάρει. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια και το σουτ του Σαρδέλη από θέση μέσα αριστερά, στο 43’.

Το Τριφύλλι συνέχισε να δημιουργεί και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι Τσιριγώτης και Σαρδέλες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εξαιρετικό πορτιέρε, Τσέλιο. Ο Εργοτέλης στο τελευταίο τέταρτο ισορρόπησε και ήταν εκείνος που έφτασε κοντά στο 1-0, με τον Πατρινό στο 85’ και τον Χριστογεώργο να του λέει «όχι». Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μαραθωνίτης έφυγε στην αντεπίθεση από δεξιά, αλλά ο Τσέλιος κατάφερε και απέκρουσε το σουτ του και διατήρησε το μηδέν για τον Εργοτέλη.

Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Κούτσιας, Ηλιάδης (80’ Θεοχάρης), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (89’ Καραμπάς), Καρβούνης (70’ Σερπέζης), Σαρδέλης (71’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης (89’ Ματσαδές).

Εργοτέλης: Τσέλιος, Πέιος, Κωστανάσιος (71’ Κουτάντος), Βουτσάς (46’ Νεράλ), Κόνραντ (83’ Ορέστη), Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης (62’ Πατρινός), Ποζατζίδης, Αμπντουλαχί, Κολά.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει ο Ζελένσκι να εξοπλιστεί η Ουκρανία με τα πολωνικά Mig -29

Λαγουβάρδος στο protothema: Τριήμερος χιονιάς με δύο «κύματα» κακοκαιρίας, πού θα το «στρώσει» στην Αθήνα

Η Βρετανία θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου μετά τη σταδιακή κατάργηση των ρωσικών εισαγωγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης