Super League 2, Ηρόδοτος - Παναθηναϊκός Β' 0-0: Άντεξαν με 10 οι «πράσινοι» στην Κρήτη

Super League 2, Ηρόδοτος - Παναθηναϊκός Β' 0-0: Άντεξαν με 10 οι «πράσινοι» στην Κρήτη

Ηρόδοτος και Παναθηναϊκός Β' έμειναν στο 0-0 Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου, με τους «πράσινους» να αγωνίζονται από το 40ό λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μαραθωνίτη

irodotos_pao
Στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 που προσέφερε αρκετές συγκινήσεις παρά το τελικό σκορ, Ηρόδοτος και Παναθηναϊκός Β'  μοιράστηκαν τους βαθμούς παρά την αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Ο Χρήστος Μαραθωνίτης είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 23' για μια αψιμαχία με τον Αρναούτογλου, ενώ στο 40ό λεπτό ανάγκασε τον ρέφερι να τον αποβάλει για μαρκάρισμα στον Λουτριώτη. Μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, όμως στην συνέχεια οι κρητικοί ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως είχαν να αντιμετωπίσουν έναν εξαιρετικό Χριστογιώργο κάτω από τα καρέ του Παναθηναϊκού.

Έτσι, ο Ηρόδοτος παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές στον Νότιο Όμιλο της Superleague 2.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Κατίδης (65' Γκίνη), Βρεττός, Καντέ, Αρναούτογλου, Ρουσάκης, Αποστολίδης (46' Γκόμες), Καργιώτάκης (65' Μπαρμπόσα), Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογιώργος, Αντωνίου (74' Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (58' Ηλιάδης), Θεοχάρης, Αγιούμπ (74' Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης, Σαρδέλης (58' Κούτσιας), Τσιριγώτης.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης