Σάκκαρη - Μαρτίντσοβα 2-0: Ημιτελικός στο Ostrava Open για την Σάκκαρη

Σάκκαρη - Μαρτίντσοβα 2-0: Ημιτελικός στο Ostrava Open για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με 7-5, 6-3 την Τερέζα Μαρτίντσοβα και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ostrava Open - Έκτος ημιτελικός για την Ελληνίδα στο 2021

sakkari_us_open
Για δεύτερη σερί χρονιά η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ostrava Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια (Νο12) απέκλεισε με 7-5, 6-3 την Τσέχα (Νο61) Τερέζα Μαρτίντσοβα και θα παίξει το Σάββατο στον ημιτελικό με την νικήτρια του αγώνα της Ίγκα Σβιάτεκ με την Έλενα Ριμπάκινα.

Αυτός είναι ο 6ος ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη μέσα στο 2021 όπου και έχει 0/5 προκρίσεις σε τελικό. Παράλληλα είναι ο 2ος σερί ημιτελικός της αφού τα κατάφερε και στο US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι αλλά με δικά της λάθη έδωσε την ευκαιρία στην Τερέζα Μαρτίντσοβα να κυνηγήσει έως το τέλος το 1ο σετ.

Η 26χρονη Ελληνίδα είναι «ζωντανή» στο κυνήγι της εισόδου στο top-10 μέσα από το Ostrava Open και μαζεύει βαθμούς για την πρόκριση στο WTA Finals.

Κλείσιμο


Είχε τις απαντήσεις
Η Μαρία Σάκκαρη θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ με το καλημέρα και με την 2η ευκαιρία θα φτάσει σε μπρέικ (1-0). Θα υπερασπιστεί το μπρέικ με το σερβίς της για το 2-0 και θα φτάσει στο 3-1.

Με νέο love service game θα προηγηθεί με 4-2 αλλά η Σάκκαρη θα κρατήσει και εκείνη με ευκολία το σερβίς της για το 5-3. Η Μαρτίντσοβα θα έχει τριπλό μπρέικ πόιντ στο 10ο γκέιμ και με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 5-5.

Η Τσέχα θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ αλλά η Ελληνίδα με το 3ο μπρέικ πόιντ φτάνει σε μπρέικ και στο 6-5. Με το σερβίς της θα κλείσει σε 52' το σετ στο 7-5. Οι winners ήταν 6-6 και τα αβίαστα λάθη 17-14 κατά της Σάκκαρη.

Αφεντικό στο παιχνίδι

Στο 2ο σετ η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει με μπρέικ στο 3ο γκέιμ (2-1) και θα υπερασπιστεί το μπρέικ με το σερβίς της για το 3-1.

Η Τσέχα θα σβήσει μπρέικ πόιντ της Ελληνίδας και θα μειώσει σε 3-2.

Με love service game θα φτάσει στο 4-2 η Σάκκαρη και εν συνεχεία στο 5-3. Η Ελληνίδα θα κλέισει απλά στο 6-3!

Η Μαρία Σάκκαρη είχε 22 winners και 29 αβίαστα και η Τερέζα Μαρτίντσοβα είχε 8-22. Τα μπρέικ πόιντ ήταν 4/9 για την Ελληνίδα και 1/2 για την Τσέχα.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε συντήρηση ικανότητας αλεξιπτωτιστή-υποβρύχιου καταστροφέα

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Διπλή ασθενής δόνηση 2,8 Ρίχτερ στη Θήβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης