Σιμόν Μπάιλς: «Στους Ολυμπιακούς δεν μπορούσα να συγχρονίσω το μυαλό μου με το σώμα μου»

Σιμόν Μπάιλς: «Στους Ολυμπιακούς δεν μπορούσα να συγχρονίσω το μυαλό μου με το σώμα μου»

Η Σιμόν Μπάιλς μίλησε στο "TIME" για την απόφαση της να αποσυρθεί από τα περισσότερα αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

simon-biles-usa
Μια από τις σπουδαιότερες γυμνάστριες όλων των εποχών, η Σιμόν Μπάιλς, η οποία κατέθεσε πρόσφατα στην Γερουσία των ΗΠΑ για την υπόθεση του γιατρού Λάρι Νάσαρ, μίλησε στο «TIME» για την απόφαση της να συμμετάσχει μόνο στο αγώνισμα της δοκού ισορροπίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήμουν εκτός τόπου, δεν μπορούσα να συγχρονίσω το μυαλό μου με το σώμα μου. Το να αποφασίσω ότι δεν θα αγωνιστώ στους τελικούς στο άλμα, ήταν δύσκολο. Δεν είχα αποχωρήσει ποτέ από Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ήταν παράξενο, γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω τις ασκήσεις μου με ασφάλεια. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να φτιάξω τη διάθεση των άλλων αθλητών εντός και εκτός του αγώνα, να είμαι εκεί και να τους ενημερώσω ότι όλα ήταν καλά», είπε η Αμερικανίδα.

Όσο αφορά την ζωή της και την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο σημείωσε: «Αν πάω σε σούπερ μάρκετ ή οπουδήποτε, με συγχαίρουν. Θα ήθελα να μάθω γιατί με συγχαίρουν. Για τα γενέθλιά μου, για την επαγγελματική μου καριέρα; Πάντα με συγχαίρουν για τη νίκη. Αλλά τώρα, όμως, είναι σαν να είμαι και εγώ άνθρωπος, σαν να είμαι ευάλωτη. Είναι ωραίο που αναγνωρίζουν τι έχω κάνει, τι κάνω και τι έχω ξεπεράσει».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης