Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Το μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της, καθώς και για τα σχόλια που δέχτηκε επειδή εργάστηκε ως σερβιτόρα στη Μύκονο

kerasuioti
Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (21/9) η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στον τρίτο κύκλο του «Greece’s Next Top Model».

Σχετικά με τον λαμπερό διαγωνισμό μόδας και ομορφιάς, δήλωσε: «Θα ξαναπήγαινα στο "GNTM". Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο "GNTM". Είχα πολύ άγχος και δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που έφτασα».

Αμέσως μετά τόνισε: «Πίστευα στον εαυτό μου, ενώ κάποια άτομα με έκαναν κάποιες φορές να μην πιστεύω. Αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceffim1wdcex-st)


Στη συνέχεια, η μελαχρινή καλλονή πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί κατάφερα μέσα από το "GNTM" να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος…Είμαστε όλοι άνθρωποι».

Κλείσιμο
Τέλος, για τη δουλειά της σε κρεπερί στο Νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, η ίδια αναρωτήθηκε: «Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ, δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Αντίστροφη μέτρηση για τον εμβολιασμό από τους παιδίατρους - Πώς θα γίνεται

Οι «Άγγελοι» στο πλευρό της Ιωάννας: Η στήριξη, οι επιπλοκές και οι δυσκολότερες στιγμές

Στη Νέα Υόρκη ο Μητσοτάκης: Θα μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά, πιθανότατα, δεν θα δει τον Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης