Marca: «Έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης με €180 εκατομμύρια ο Εμπαπέ»

Marca: «Έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης με €180 εκατομμύρια ο Εμπαπέ»

Ο Γάλλος αναμένεται να υπογράψει στη Βασίλισσα αύριο Παρασκευή -  Ο 22χρονος σταρ είπε στους Παριζιάνους πως η μοναδική του επιθυμία είναι να παίξει στη Ρεάλ - Φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό στους όρους του συμβολαίου του με τους Ισπανούς

mbappe-0
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την υπέρβαση, έφτασε στα 180 εκατομμύρια ευρώ και κατάφερε να πείσει την Παρί Σεν Ζερμέν να απαντήσει θετικά. Οπως αποκαλύπτει η «Μarca», οι Μαδριλένοι πίεσαν αρκετά τους Παριζιάνους και στα 180 εκατ. τόνισαν πως ήταν και η τελευταία προσφορά για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Αλλωστε, ο 22χρονος σταρ μετέφερε στους Παριζιάνους πως η μοναδική του επιθυμία είναι να παίξει στη Ρεάλ, είτε αυτό συμβεί φέτος είτε την επόμενη χρονιά. Η Παρί έκανε πίσω, είδε πως δεν έχει καμία ελπίδα για να τον κρατήσει στην ομάδα και αποφάσισε να πει το «οκ» για την τεράστια μεταγραφή!

Σύμφωνα με τη «Μarca», η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την Παρασκευή (27/8), αφού ο Εμπαπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό στους όρους του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα». Ο ίδιος είχε μεταφέρει και στους συλλόγους από Αγγλία πως η μοναδική του επιθυμία είναι να παίξει στο Μπερναμπέου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Oσον αφορά τις φήμες περί Κριστιάνο Ρονάλντο, η Παρί δεν έχει έρθει σε επαφές με τον Μέντες, μιας και ο Πορτογάλος θέλει Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο αν δεν προχωρήσει το θέμα, οι Παριζιάνοι θα κοιτάξουν την περίπτωσή του. Στη λίστα των Γάλλων πάντως βρίσκεται ο Ριτσάρλισον.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης