Η UEFA κάλεσε τον Έρισκεν και τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή στον τελικό του Γουέμπλεϊ

Η UEFA κάλεσε τον Έρισκεν και τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή στον τελικό του Γουέμπλεϊ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν και οι γιατροί που του έσωσαν τη ζωή μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα με τη Φινλανδία, θα είναι επίσημοι προσκεκλημένοι της UEFA στον τελικό του Euro τις 11ης Ιουλίου

eriksen_exw
Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι το πρόσωπο του Euro 2020. Ο Δανός μεσοεπιθετικός συγκλόνισε όλη την υφήλιο με την κατάρρευσή του στο αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν Στάντιον» στο ματς με τη Φινλανδία, με το σοκ να δίνει τη θέση του στην ανακούφιση, μόλις έφτασαν οι πρώτες ενθαρρυντικές ειδήσεις από την Κοπεγχάγη.

Ο 29χρονος ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση και πλέον προσπαθεί να ηρεμήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αγγλία θα τον τιμήσει με ειδική φανέλα, την οποία θα παραδώσει ο Χάρι Κέιν στον Σίμον Κιάερ πριν την έναρξη του ημιτελικού Euro ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες. (7/7, 22:00, ANT1).

Η UEFA έστειλε πρόσκληση στον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τού έσωσε τη ζωή, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά στο γήπεδο του Λονδίνου το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (11/7, 22:00).

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ακόμη δεν έχει λάβει την επιβεβαίωση από όσους προσκλήθηκαν. Ο Πέντερ Έρσγκααρντ, εκ των γιατρών που συμμετείχε στη διάσωση του Έρικσεν, δήλωσε ενθουσιασμένος σε δηλώσεις του στη Fagbladet.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για όλη την ομάδα. Η διάσωση του Κρίστιαν δεν είναι έργο ενός ανθρώπου. Ελπίζω ο τελικός να είναι Δανία - Ιταλία. Φανταστείτε να σηκώσουμε το τρόπαιο», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Euro 2020: Ιταλία και Ισπανία μονομαχούν στο «clasico της Μεσογείου» για μια θέση στον τελικό

Υπό τους ήχους του «A far l’amore comincia tu» στη μνήμη της Ραφαέλα Καρά η προθέρμανση στο Ιταλία-Ισπανία

Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης