Euro 2020: Υπό τους ήχους του «A far l’amore comincia tu» στη μνήμη της Ραφαέλα Καρά η προθέρμανση στο Ιταλία-Ισπανία

Euro 2020: Υπό τους ήχους του «A far l’amore comincia tu» στη μνήμη της Ραφαέλα Καρά η προθέρμανση στο Ιταλία-Ισπανία

Η ιταλική ομοσπονδία έλαβε την έγκριση από την UEFA και η προθέρμανση του ημιτελικού της Ιταλίας με την Ισπανία (6/7, 22:00) θα γίνει υπό τον ήχο του «A far l’amore comincia tu» στη μνήμη της Ραφαέλα Καρά, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 78 ετών

italyspainn
Η Ιταλία κοντράρεται το βράδυ της Τρίτης (6/7) με την Ισπανία στον πρώτο ημιτελικό του Euro στο «Γουέμπλεϊ» και Σκουάντρα Ατζούρα θα τιμήσει πριν από την έναρξη του σπουδαίου ματς τη μνήμη της Ραφαέλα Καρά, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 78 ετών.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) ανακοίνωσε ότι έλαβε την έγκριση από την UEFA και η προθέρμανση των δύο ομάδων στο γήπεδο του Λονδίνου θα γίνει υπό τον ήχο του «A far l’amore comincia tu», του πιο διάσημου ίσως τραγουδιού της.

Η εκλιπούσα τηλεπαρουσιάστρια και τραγουδίστρια ήταν φανατική οπαδός της εθνικής Ιταλίας, ενώ είχε εκδηλώσει δημόσια την αγάπη της για το ποδόσφαιρο.

«Η απώλεια ενός ινδάλματος όπως η Ραφαέλα Καρά, μάς συγκλόνισε όλους. Πριν από το ματς της Ιταλίας με την Ισπανία, το δικό της ματς, θα την αποχαιρετίσουμε. Θέλουμε να τη θυμόμαστε μα χαρά, ακούγοντας όλοι μαζί την πλούσια ενέργεια της μουσικής της», υποστήριξε ο πρόεδρος της FIGC, Γκαμπριέλε Γκράβινα.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Η ετυμηγορία για τον βασικό κατηγορούμενο της πολύκροτης δίκης παιδεραστίας του Μίνστερ

Ο Αρκάς σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο τους ανεμβολίαστους

Πελώνη: Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης