Χαρέιντε: Σοκαρισμένος ο πρώην προπονητής του Έρικσεν, έφυγε από στούντιο και έμεινε να κοιτάει τη βροχή

Χαρέιντε: Σοκαρισμένος ο πρώην προπονητής του Έρικσεν, έφυγε από στούντιο και έμεινε να κοιτάει τη βροχή

Στο σπίτι του επέστρεψε αμέσως μόλις είδε τον Κρίστιαν Έρικσεν να πέφτει στο χορτάρι ο Άγκε Χαρέιντε, φεύγοντας άρον άρον από τηλεοπτικό στούντιο - Η συγκλονιστική εξομολόγησή του μέσω της στήλης του

hareide-eriksen
Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Δανίας , στον πάγκο της οποίας κάθισε την τετραετία 2016-2020 , δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στο στούντιο νορβηγικού καναλιού όπου είχε κληθεί για να σχολιάσει την αναμέτρηση της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα κομμάτια της στήλης του :

« Όταν συνέβη, απλώς επέστρεψα σπίτι μου στο Τρόντχαϊμ. Έφυγα από το στούντιο, έπρεπε να είμαι μόνος μου. Έμενα να κοιτάω την βροχή, τίποτα δεν έβγαζε νόημα. Δεν γινόταν να βλέπω τον Έρικσεν έτσι. Απλώς δεν γινόταν.

Το σημαντικότερο είναι να είναι ο Κρίστιαν εντάξει και όχι το αποτέλεσμα. Ήρθαν τα πάνω - κάτω στη ζωή μέσα σε μια στιγμή. Ήταν μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου. Είναι μια τραγική, μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο της Δανίας.

Την Κυριακή είχα αγώνα, αλλά έστειλα μήνυμα στον αθλητικό διευθυντή και του είπα πως δεν θα μπορούσα με τίποτα να ηγηθώ της ομάδας εάν πέθαινε ο Κρίστιαν. Με τίποτα. Δεν θα μπορούσα.

Δεν έχω προπονήσει παίκτη του δικού του στυλ. Η απόλαυση για μένα ήταν μεγάλη. Στην προπονητική μου καριέρα είναι το νούμερο 1. Ο καλύτερος. Ο "καλυτερότερος". Πάντα χαρούμενος, πάντα προσιτός. Δεν μπορούσα να τον βλέπω να κείτεται έτσι. Ήταν τεράστιο σοκ. Έστειλα μήνυμα στον Κρίστιαν Νόρκεαρ, ελπίζοντας για καλά νέα. Καθόμουν σπίτι και κοιτούσα τον τοίχο. Κοιτούσα τη βροχή περιμένοντας. Όταν έμαθα ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή ένιωσα πολύ χαρούμενος. Δεν ήθελα να του στείλω μήνυμα. Του έστειλα χαιρετίσματα μέσω αυτών που ξέρω στην ομάδα.

Οι παίκτες είχαν πρόβλημα με το ματς. Ξέρω πολύ καλά τι προσφέρει στα αποδυτήρια ο Κρίστιαν. Ψυχολογικά είχαν βγει νοκ άουτ και αυτό είναι απολύτως κατανοητό και σεβαστό. Είναι αδύνατο να επιστρέψεις βλέποντας έναν παίκτη να πέφτει έτσι. Δεν μπορείς. Ξέρω όμως ότι ο Κρίστιαν είναι καλά και ότι θέλει η ομάδα να συνεχίσει κανονικά. Το ποδόσφαιρο είναι η ψυχή του. Αυτά είναι τα δανέζικα αγόρια μου ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης