Έρικσεν: Ξύπνιος και σε σταθερή κατάσταση - Η ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Δανίας

Τα μηνύματά σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φτάσουν στον Κρίστιαν και την οικογένειά του, σημειώνεται στην ανακοίνωση

eriksen
«Ξύπνιος» και «σε σταθερή κατάσταση» είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας επιβεβαίωσε ότι ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα σήμερα το πρωί κατά την επικοινωνία του με την Ομοσπονδία έστειλε και τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Τελευταία νέα: Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το προσωπικό της εθνικής, έλαβε βοήθεια διαχείρισης κρίσης και θα συνεχίσουν να στέκονται ο ένας για τον άλλο, μετά το χθεσινό περιστατικό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τους εγκάρδιους χαιρετισμούς που έστειλαν στον Κρίστιαν Έρικσεν, οπαδούς, παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, διεθνείς ομοσπονδίες, ομάδες κλπ. Να στέλνετε τα μηνύματά σας στην Αθλητική Ομοσπονδία Δανίας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φτάσουν όλα στον Κρίστινα και την οικογένειά του».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ήρωας Σιμόν Κιάερ: Πώς η ψύχραιμη επέμβαση του αρχηγού της Δανίας έσωσε τον Έρικσεν

Euro 2020: Έντονες επικρίσεις για το BBC που έδειχνε τη στιγμή της ανάνηψης του Έρικσεν

Καταιγίδες και σήμερα, με βροχές μπαίνει αύριο η εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ