«Καταστροφή» οι... διακοπές του Μοράτα και της Αλίς Καμπέλο στην Ελλάδα - Γιατί «κόπηκαν» στο αεροδρόμιο

«Καταστροφή» οι... διακοπές του Μοράτα και της Αλίς Καμπέλο στην Ελλάδα - Γιατί «κόπηκαν» στο αεροδρόμιο

Η Ιταλίδα σύζυγος του επιθετικού της Γιουβέντους... ξέχασε να συμπληρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα για την πτήση προς την Αθήνα, με συνέπεια να μην επιτραπεί στο ζευγάρι η επιβίβαση στο αεροπλάνο - Διαδικτυακό «κράξιμο» από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή στην Καμπέλο

morata-cabello-arthro
Η σεζόν στην Ιταλία έλαβε τέλος, με την Γιουβέντους να τερματίζει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Champions League. Μετά από αυτή τη σεζόν, οι ποδοσφαιριστές της έφυγαν για διακοπές για τις απαραίτητες ανάσες, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άλβαρο Μοράτα αποφάσισε μαζί με την σύζυγό του να ταξιδέψουν στην χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές. Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε μέσω Instastories ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» τα πλάνα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Κι αυτό διότι η σύζυγος του Μοράτα, Αλίς Καμπέλο, δεν είχε συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται εν καιρώ πανδημίας, με αποτέλεσμα να μην τους επιτραπεί η επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα.

«Μου έσπασες τα… νεύρα για να πάμε στην Ελλάδα, αλλά δεν είχες συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα πριν την πτήση. Τώρα επιστρέφουμε σπίτι μας έχοντας κοιμηθεί μόνο τέσσερις ώρες μετά το ματς με την Μπολόνια και αφού οδηγήσαμε δύο ώρες. Είσαι φαινόμενο, σκέτη καταστροφή. Σε σώζει μόνο ότι είσαι όμορφη», είπε χαρακτηριστικά στην Αλίς ο Μοράτα, ενώ από την πλευρά της η σύζυγος του 28χρονου απάντησε «Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι».

El lío monumental de Alice Campello a Morata en el aeropuerto: se quedan en tierra


Όπως φαίνεται βέβαια είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια τους, καθώς σύμφωνα με  την τελευταία δημοσίευση της Ιταλίδας καλλονής στο Instagram, το ζευγάρι κατάφερε τελικά να επισκεφθεί την πανέμορφη Σαντορίνη...

Alvaro Morata στη Σαντορίνη!


campellooo
Κλείσιμο
alvaroo3

Η Ιταλίδα... μούσα του


Η πανέμορφη Αλίς Καμπέλο με καταγωγή από την Βενετία λατρεύει τη μόδα και ό,τι αφορά τις νέες τάσεις ρούχων και αξεσουάρ. Στο πλαίσιο της δουλειάς της ως μοντέλο και fashion blogger ταξιδεύει συχνά σε διάφορα μέρη του κόσμου (μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά νησιά), ενώ όποτε της δινόταν η ευκαιρία παρακολουθούσε διά ζώσης ματς των Τορινέζων.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2017, ενώ έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά, τα δίδυμα Αλεσάντρο και Λεονάρντο και τον Εντουάρντο που είναι 7 μηνών.

Alvaro-Morata-wife-Alice-Campello-Chelsea-1456719



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γερμανία: Υπέγραψε ο Χάνσι Φλικ - Αναλαμβάνει τα «Πάντσερ» μετά το Euro

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Η ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν θα επηρεάσει τη διοργάνωση»

Άρης: Με τον Μάντζιο στον πάγκο για άλλα δυο χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης