Βγήκε... από τα ρούχα της η Ντιλέτα Λεότα: «Δεν αλλάζω τους άνδρες σαν τα πουκάμισα»

Βγήκε... από τα ρούχα της η Ντιλέτα Λεότα: «Δεν αλλάζω τους άνδρες σαν τα πουκάμισα»

Η καυτή Ιταλίδα ρεπόρτερ, Ντιλέτα Λεότα, ξέσπασε δημόσια μετά τα νέα σενάρια για την ερωτική της ζωή, που τη θελουν ζευγάρι με τον αντιπρόεδρο της Ρόμα  - «Είναι απαράδεκτο να νομίζετε πως αλλάζω τους άνδρες σαν τα πουκάμισα», τόνισε μεταξύ άλλων

leotta-02
Στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά βρέθηκε η πιο σέξι ρεπόρτερ της Serie A, Ντιλέτα Λεότα.

Σύμφωνα με το gossip περιοδικό Chi, η Ιταλίδα παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών και ο Τούρκος ηθοποιός, που έγινε γνωστός και στην Ελλάδα από τη σειρά «Φτερωτός Θεός», αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish (@tur_kish1897)


075_cinquetti-oscardel181203_np9j7

Κλείσιμο
Η ξανθιά σεξοβόμβα φέρεται να ήταν αυτή που αποφάσισε να τελειώσει την εν λόγω σχέση, προκειμένου να συνάψει δεσμό με τον αντιπρόεδρο της Ρόμα, Ράιαν Φρίντκιν.

Οι παραπάνω φημολογίες ωστόσο έβγαλαν εκτός εαυτού την Λεότα η οποία με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, ξέσπασε εναντίον όσων της χρεώνουν διαρκώς νέες σχέσεις.

«Πάντα έμενα σιωπηλή, μέχρι τώρα. Ίσως να έκανα λάθος. Είχα την ψευδαίσθηση πως αργά ή γρήγορα οι καλές ειδήσεις κυριαρχούν πάνω από τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας. Υπέφερα κάθε μέρα από δηλητηριώδη κουτσομπολιά. Φωτογράφοι κάτω από το σπίτι μου και πίσω από κάθε μου κίνηση, drone έξω από τα παράθυρά μου… Όμως φτάνει πια, κουράστηκα! Μπορεί ο καθένας να πιστεύει πως αλλάζω τους άνδρες σαν τα πουκάμισα ή πως είμαι μια γυναίκα που δεν μπορεί να αγαπήσει. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο. Δεν θέλω να ακούω ότι αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας. Ή για το μακιγιάζ μου, τα ρούχα που φοράω ή τις φωτογραφίες που ανεβάζω. Δεν προσβάλω και δεν κρίνω κανέναν. Όλα αυτά είναι δικαίωμά μου, σωστά;», έγραψε και συνέχισε:

«Εξηγήστε μου γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει φίλους, παρά μόνο εραστές. Γιατί όταν κάνω ένα διαφημιστικό με έναν ποδοσφαιριστή, λέγεται μετά για μήνες πως είμαστε ζευγάρι. Μέχρι τώρα υπέμεινα τα πάντα, κάποιες φορές γελούσα κιόλας με αυτά. Όμως έχω κουραστεί πια και δεν θέλω να πληγώνονται άνθρωποι που είναι κοντά μου από ψεύτικες ιστορίες. Το κάνω και για τη γιαγιά μου, που στα 80 της δυστυχώς πιστεύει σε όσα γράφονται στις εφημερίδες. Σταματήστε πια!’».


dilll_2



Ειδήσεις σήμερα: 

Ξεκίνησαν και πάλι οι εμβολιασμοί - Πότε «ανοίγει ο δρόμος» για τους 20άρηδες

Διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Πού θα γίνουν σήμερα δωρεάν rapid test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης