Τον Μάρτιο το «πράσινο φως» για το νέο Champions League
Toν επόμενο μήνα θα εγκριθεί το νέο πλάνο του Champions League με τη συμμετοχή 36 ομάδων, που θα εφαρμοστεί από το 2024.
Τον Μάρτιο αναμένεται να εγκριθεί το πέρασμα στη νέα εποχή του Champions League, που θα αρχίσει από τη σεζόν 2024/25.
Το πλάνο προβλέπει τη συμμετοχή 36 ομάδων, αλλά όχι σε ομίλους. Θα δημιουργηθεί μια βαθμολογία, βάσει του ranking της UEFA και ύστερα από κλήρωση κάθε σύλλογος θα αντιμετωπίζει δέκα ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας, ενώ θα ακολουθεί η πρώτη φάση των νοκ-άουτ.
Η UEFA θα ενημερώσει τις ομάδες για τις λεπτομέρειες του πρότζεκτ, ενώ καθοριστική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος της , Αλεξάντερ Τσέφεριν, με εκείνον της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.
Η αύξηση του αριθμού των αγώνων αλλά και των αναμετρήσεων μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ θα αυξήσει την εμπορικότητα του προϊόντος και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για τη συναίνεση των ομάδων στο νέο πρότζεκτ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.