Άρης: Τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Εμμανουηλίδη

Άρης: Τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Εμμανουηλίδη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε σήμερα (20/1) με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, λόγω των δημοσιευμάτων περί ύβρεων (στη διάρκεια του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός) για τη μητέρα του ποδοσφαιριστή

emmanpuilidis
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» ακούστηκαν ύβρεις για τη μητέρα του ποδοσφαιριστή των «πράσινων», Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017. Αυτός ήταν ο λόγος της σημερινής (20/1) επικοινωνίας του Θόδωρου Καρυπίδη με τον νεαρό ποδοσφαιριστή καθώς αυτές οι ύβρεις δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του και παράλληλα αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και για τον ίδιο καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 19 ετών.

Στη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Καρυπίδης επισήμανε στον ποδοσφαιριστή ότι – έχοντας δει τα δημοσιεύματα – ήθελε να τον επισκεφτεί στο τέλος του αγώνα αλλά λόγω της έντασης του παιχνιδιού αυτό δεν κατέστη δυνατό. Σύμφωνα με την αναφορά της ΠΑΕ Άρης, στη διάρκεια της συζήτησης των δύο ανδρών, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σημείωσε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι δεν άκουσε ύβρεις για τη μητέρα του και γενικώς διέψευσε τα δημοσιεύματα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπεκατώρου: Και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατονόμασε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης

Παπασταθόπουλος: Επίσημα τέλος από την Άρσεναλ

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης