Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε ενόψει του ματς του Παναθηναϊκου ΟΠΑΠ με τη Χίμκι (21/1, 21:00) και στάθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης νέου παίκτη

katass
Η Χίμκι θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Euroleague (21/1), με τον Όντεντ Κάτας να στέκεται στα πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού»

Για το τι θα πρέπει να προσέξει με Χίμκι: «Αλλάξαν προπονητή. Έχει ποιότητα, είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά πρέπει να ελέγξουμε τον Σβεντ. Μερικές φορές παίζουν απλά, αλλά είναι δύσκολο να τους μαρκάρεις. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στα ριμπάουντ και στους πόντους από κλεψίματα».

Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει στον Παναθηναϊκό: «Να φτιάξουμε το γρήγορο παιχνίδι, πρέπει να βάλουμε περισσότερους παίκτες μας στην επίθεση. Το σκέφτομαι πολύ. Είμαστε ακόμα σε διαδικασία που μαθαίνουμε. Μαθαίνω την ομάδα. Δεν μπορείς να κάνει πολλά σε μια εβδομάδα, αλλά θέλω να δω βελτίωση».

Για την άμυνα των πράσινων: «Το πιο σημαντικό η άμυνα. Το δουλεύουμε πολύ και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα, να είμαστε επιθετικοί και να μην φεύγουμε από το πλάνο. Τις τελευταίες μέρες δοκιμάζω τη δική μου φιλοσοφία στην άμυνα. Θέλω να δω βελτίωση».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται νέους παίκτες: «Είναι πάντα μια επιλογή. Αν καταλάβουμε πως αυτό θα βοηθήσει την ομάδα, θα το κάνουμε».

Από την πλευρά του ο Άαρον Ουάιτ ανέφερε πως η ομάδα θα πρέπει να βγάλει στο γήπεδο όσα θέλει ο προπονητής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπεκατώρου: Και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατονόμασε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης

Παπασταθόπουλος: Επίσημα τέλος από την Άρσεναλ

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης