Η παρακάμερα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ με τους πανηγυρισμούς Μαρινάκη και την αγκαλιά με Βαλμπουενά
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού πανηγύρισε έντονα τα γκολ των Πειραιωτών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και συνεχάρη όλους τους παίκτες μετά το παιχνίδι του Φαλήρου
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χάρηκε - όπως ήταν λογικό - σε μεγάλο βαθμό για το 3-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
Πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ των ερυθρόλευκων και ενώ μετά το ματς συνεχάρη όλους τους παίκτες και είχε εναγκαλισμό με τον Ματιέ Βαλμπουενά.
Δείτε εικόνα από την παρακάμερα του ντέρμπι από το Olympiacos TV.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.