Δεν κρατήθηκε ο Μουρίνιο: «Την είπε» στον Κλοπ, ενώ πέταξε σπόντα και για τον Γκουαρδιόλα (βίντεο)

Δεν κρατήθηκε ο Μουρίνιο: «Την είπε» στον Κλοπ, ενώ πέταξε σπόντα και για τον Γκουαρδιόλα (βίντεο)

Τον εκνευρισμό του μετά από κάθε μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Τότεναμ στο ματς κόντρα στην Λίβερπουλ ξέσπασε μετά το τέλος του ματς ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος «την είπε» στον Γιούργκεν Κλοπ για την... τύχη της πρωταθλήτριας όσον αφορά στο αποτέλεσμα του αγώνα, πετώντας παράλληλα και την σπόντα του για τον Πεπ Γκουαρδιόλα

klopp-mourinho-161220
Ο «Special One» μπορεί να είναι αλλαγμένος σε πολλά επίπεδα κατά τη νέα του επιστροφή στην Αγγλία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει και με το παραπάνω αυτό που λένε για το χούι, την ψυχή και για το ποιο φέυγει πρώτο.

Έχοντας συσσωρεύσει την ένταση μέσα του, με τους Spurs να χάνουν τις πιο κλασικές ευκαιρίες για το τρίτο γκολ του αγώνα του «Άνφιλντ» (το οποίο εν τέλει ήρθε από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο για το τελικό 2-1 υπέρ της Λίβερπουλ), ο Μουρίνιο στην καθιερωμένη χειραψία με τον αντίπαλο προπονητή μετά το τέλος του ματς γύρισε και είπε στον Γιούργκεν Κλοπ πως η Τότεναμ ήταν η καλύτερη ομάδα, προκαλώντας το σάστισμα του Γερμανού.

Ωστόσο οι δύο άνδρες διατηρούν καλές σχέσεις και με τους τόνους να μένουν χαμηλά, δεν άργησαν να τα ξαναβρούν περπατώντας μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

«Του είπα ότι έχασε η καλύτερη ομάδα. Διαφώνησε αλλά αυτή είναι η άποψή του. Παρεμπιπτόντως, εάν συμπεριφερθώ όπως συμπεριφέρεται αυτός δίπλα από την πλάγια γραμμή, δεν έχω τύχη, δεν θα παραμείνω εκεί. Θα με απέβαλαν ένα λεπτό αργότερα», τα ακριβή λόγια του Μουρίνιο στην κάμερα της «Amazon» μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το περιστατικό:


Κλείσιμο
Δεν έμεινε εκεί ο Πορτογάλος, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα, πετώντας σπόντα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και το πως διαχειρίστηκε τα τελευταία λεπτά του Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ διαμαρτυρόμενος στον τέταρτο για τα λεπτά των καθυστερήσεων.

«Ελάτε τώρα, είναι αυτό πολύ γλαφυρός; Είναι γλαφυρός; Ή θέλετε να πάρω την πινακίδα του τέταρτου από τα χέρια και να δούμε τι θα μου συμβεί;», είπε.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό, σχολίασε:

«Σήμερα παίξαμε κόντρα στους πρωταθλητές στο γήπεδό τους, ερχόμενοι εδώ για να κερδίσουμε. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για τη νίκη. Οι ευκαιρίες του Μπέρχβαϊν ήταν τεράστιες, αν θέλω να αναφερθώ μόνο σε αυτές τις δύο. Ο τρόπος με τον οποίο ήταν οργανωμένη η ομάδα μου και ο τρόπος με τον οποίο εξέπληξε την Λίβερπουλ στο τεχνικό κομμάτι έδειξαν μέταλλο φανταστικού συνόλου.

Χθες έλεγα για το πόσες ημέρες έχουν δουλέψει με τον Γιούργκεν οι παίκτες του συγκριτικά με τα δικά μου παιδιά και τις μέρες που έχουν δουλέψει μαζί μου, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαινόταν σήμερα. Δεν ήταν ευδιάκριτη η διαφορά δυναμικότητας στο χορτάρι ανάμεσα στην ομάδα μας και μια ομάδα που ήταν πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Ειδήσεις σήμερα

Γερμανία: Επίσημη διάψευση πληροφοριών για «επιλογή» των ασθενών με την COVID-19 που διασωληνώνονται

ΗΠΑ: Σε δημόσιο εμβολιασμό αύριο ο Μάικ Πενς και την επόμενη εβδομάδα ο Τζο Μπάιντεν

Στο «κόκκινο» της πανδημίας η Αμερική: Νέο διπλό τραγικό ρεκόρ στις ΗΠΑ- Σχεδον 31 εκατ. κρούσματα σε όλη την ήπειρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης