Σπουδαία κίνηση από τον Mίροτιτς: Στηρίζει άπορη οικογένεια με €500 για κάθε τρίποντο

Σπουδαία κίνηση από τον Mίροτιτς: Στηρίζει άπορη οικογένεια με €500 για κάθε τρίποντο

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα στηριχθεί στην ευστοχία του για να βοηθήσει την άπορη οικογένεια Κόκιτς - Προσφέρει €500 για κάθε εύστοχο τρίποντο, προκειμένου να αποκτήσουν νέο σπίτι

mirotits
Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν αρκείται μόνο στο μπάσκετμπολ. Θέλει να προσφέρει και στην κοινότητα. Και θα το κάνει μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα πρόκειται να προσφέρει €500 για κάθε εύστοχο τρίποντο απ' αυτή την εβδομάδα (ξεκινώντας από την αναμέτρηση των Καταλανών με τη Βιλερμπάν), μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.

Ο σκοπός του μοιάζει ιερός, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στην άπορη οικογένεια Κόκιτς, η οποία ζει στην πόλη του Ντόμποζ. Αυτή τη στιγμή η φαμίλια με τα έντεκα παιδιά (τα πέντε είναι από 2 έως 12 ετών) δεν έχει το δικό της σπίτι και φιλοξενείται από φίλους!

Αυτός θα είναι ο σκοπός του Μίροτιτς, να προσφέρει χρήματα για το χτίσιμο μιας οικείας για την άτυχη Κόκιτς. Κάθε τρίποντα, πλέον, θα αξίζει κάτι παραπάνω.

Η προσπάθεια του Ισπανού διεθνής θα γίνει με την αρωγή του ιδρύματος «Serbs for Serbs» (σ.σ.: οι Σέρβοι για τους Σέρβους), με το οποίο η οικογένεια του Μίροτιτς έχει στενή συνεργασία για πολλά χρόνια.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Μαραντόνα τραγουδά το 'Χέρι του Θεού'

«Ο Θεός πέθανε» - Πρωτοσέλιδος αποχαιρετισμός στον Μαραντόνα από τον διεθνή Τύπο

«Δεν θα τον φτάσω ούτε σε 1.000.000 χρόνια»: Οι 18+1 καλύτερες ατάκες που ειπώθηκαν ποτέ για τον Μαραντόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης