Serie A, Μπενεβέντο – Νάπολι 1-2: Ο μεγάλος αδελφός νίκησε τον μικρό - Δείτε τα γκολ

Serie A, Μπενεβέντο – Νάπολι 1-2: Ο μεγάλος αδελφός νίκησε τον μικρό - Δείτε τα γκολ

Ο Ρομπέρτο Ινσίνιε έδωσε προβάδισμα στη Μπενεβέντο, αλλά ο Λορέντσο ισοφάρισε για τη Νάπολι και της έδειξε τον δρόμο για την εκτός έδρας νίκη (2-1), η οποία την κρατάει κοντά στην κορυφή - Η Πάρμα ισοφάρισε στο 90'+3' την Σπέτσια του Ντανιέλε Βέρντε (2-2)

napoliii
Ρομπέρτο και Λορέντσο Ινσίνιε έγιναν τα πρώτα αδέλφια, από την εποχή των Φάμπιο και Πάολο Καναβάρο, που τέθηκαν αντιμέτωπα σε αγώνα της Serie A, ξεκινώντας ως βασικοί. Αμφότεροι, μάλιστα, κατάφεραν να σκοράρουν!



Στο Μπενεβέντο – Νάπολι 1-2, ο μικρότερος των Ινσίνιε (26 ετών) άνοιξε το σκορ με δυνατό αριστερό σουτ (30'), στο πρώτο γκολ που δέχονται οι Παρτενοπέι από έναν Ινσίνιε.

Ο μεγάλος αδελφός (29), όμως, απάντησε με εξαιρετικό αριστερό σουτ (60') και έδειξε τον δρόμο της ανατροπής για την ομάδα του Κώστα Μανωλά, ο οποίος είχε κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Αντρέα Πετάνια, μετά από δεύτερη ασίστ του Ματέο Πολιτάνο, ανέτρεψε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (67'), οι οποίοι παραμένουν στην δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Μίλαν, παρ' ότι έχουν χάσει στα χαρτιά το ματς με την Γιουβέντους και τους έχει αφαιρεθεί και ένας βαθμός, επειδή δεν έδωσαν το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού.

ΣΟΚ ΣΤΟ 93' ΓΙΑ ΒΕΡΝΤΕ

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η Σπέτσια του Ντανιέλε Βέρντε (μπήκε αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο), έχασε μια «χρυσή» ευκαιρία για να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη στην έδρα της Πάρμα, η οποία ισοφάρισε σε 2-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν και τρία δοκάρια (!), προηγήθηκαν 2-0 λίγο μετά το πρώτο ημίωρο (28' Σαμπό, 31' Αγουδέλο), αλλά οι Παρμέντσι βρήκαν το σθένος για να φτάσουν στην ισοφάριση, χάρη στα γκολ των Ρικάρντο Γκαγκλιόλο (34') και Γιουράι Κούτσκα (90'+3' πέν.).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάντζαρης: «Ήθελα να βρω ομάδα από την EuroLeague, καλύτερη επιλογή ο Προμηθέας»

Ζενίτ: Αναβλήθηκε ο αγώνας της πριν τον Παναθηναϊκό!

L' Equipe: «Ο Γκριεζμάν πιστεύει ότι δεν έκανε σωστή επιλογή με την Μπαρτσελόνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης