Ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός στο «classico» δεν πήρε φανέλα βασικού καθώς πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 81', κάτι που προκάλεσε την απορία όλων.
Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πολλοί περίμεναν πως ο Κούμαν θα επέλεγε τον Γκριεζμάν στο αρχικό σχήμα, όμως ο Ολλανδός τον άφησε στο πάγκο. Σύμφωνα με την «L' Equipe», ο έμπειρος άσος των «μπλαουγκράνα», δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στον σύλλογο.
Μάλιστα φαίνεται πως η δυσαρέσκεια του είναι τόση μεγάλη που θεωρεί πως η επιλογή του να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, για λογαριασμό της Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2019, δεν ήταν η σωστή.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.