Φερέιρα: «Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά στην Ευρώπη»

Φερέιρα: «Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά στην Ευρώπη»

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τον στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ μπαίνοντας στη φάση των ομίλων του Europa League - «Μόνο να μεγαλώσει η ομάδα μπορεί, παίζοντας στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά

φερειρα
Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε σημαντικό στόχο την Ευρώπη και τους αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa League, όπου οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να προχωρήσουν στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Press Conference: PAOK FC - PAOK TV


«Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο από την αρχή του καλοκαιριού, που είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Το πετύχαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε. Ο σύλλογος μόνο να μεγαλώσει μπορεί, παίζοντας στην Ευρώπη. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και το ματς με την Ομόνοια είναι μία καλή ευκαιρία να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα αφήσει ο αντίπαλος», τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα στην σημερινή (21/10) συνέντευξη Τύπου.

«Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες»
Ο ΠΑΟΚ δεν μετουσίωσε σε γκολ την κατοχή και τις ευκαιρίες που είχε απέναντι στην ΑΕΚ κάτι που ο Φερέιρα είπε ότι πρέπει να γίνει για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης η ομάδα του. «Πρέπει να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε σε γκολ», υποστήριξε ο 42χρονος προπονητής.

Κλείσιμο
«Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, από τη στιγμή που δεν πήραμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρα ικανοποιημένος από την αγωνιστική νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό», σημείωσε και στάθηκε στο αγωνιστικό πρόσωπο που θέλει να έχει η ομάδα του.

«Η ταυτότητα του ΠΑΟΚ»
«Αυτό που πάντα προσπαθώ να κάνω και μου αρέσει, είναι να έχω ομάδες με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και ταυτότητα. Είναι κάτι που είδα και στους αγώνες του Champions League, ομάδες ίσως προβλέψιμες, αλλά με ταυτότητα. Προσωπικά, πιστεύω ότι με την ταυτότητα που έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, αυξάνει τις πιθανότητές του να κερδίσει τους αγώνες».

Όσο για την Ομόνοια και τη δυναμική που έδειξε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ο Φερέιρα είπε:

«Η Ομόνοια είναι μια ομάδα με ταυτότητα. Αμυντικά, αγωνίζεται με ένα 4-3-3 κι επιθετικά με 4-4-2. Είναι μία ομάδα σφιχτή. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ να σκοράρει στην έδρα του και στο δεύτερο παιχνίδι είδαμε, ότι η Ομόνοια κατάφερε να κρατήσει το μηδέν».




Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Μονομαχίες Μπάγερν-Ατλέτικο και Άγιαξ-Λίβερπουλ - Όλα τα γκολ της Τρίτης

Μπόλονι: Με σοκάρει η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Παναθηναϊκό - Σώσαμε τον ΠΑΟΚ

«Στοπ» στην επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα - Χωρίς κόσμο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης